[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

Wedden op wielrennen

wedden op wielrennen

Ben je op zoek naar een online bookmaker of een website waar je kunt wedden op wielrennen? Zoek niet verder. Wij hebben de beste selectie gemaakt van goksites waar je direct inzetten kunt plaatsen op de grootste en meest uiteenlopende wielerwedstrijden. Online wedden neemt dagelijks in populariteit toe en de sport wordt voor de meest mensen steeds interessanter om een weddenschap op af te sluiten. Met verschillende grote evenementen zoals de Tour de France, de Giro, de La Vuelta en het hele jaar door kleinere evenementen verdeeld over alle werelddelen is het heel aantrekkelijk een wedje af te sluiten op je favoriete renner of je favoriete team. Met wedden op wielrennen is veel geld te verdienen wanneer men hier verstand van heeft en wij hebben een selectie gemaakt van de beste bookmakers waar je binnen enkele minuten een weddenschap kunt sluiten op aankomende wielerwedstrijden.

Vuelta a España gaat VAN Start!

Aanbieders van wielrennen wedstrijden

Inzetten op wielrennen maakt wedstrijden en tours, waar gokkers naar gaan kijken, tientallen keren spannender dan wanneer men geen weddenschap heeft afgesloten op deze wedstrijd. Door te wedden op wielrennen verhoogt met de spanning en met de juiste kennis en vaardigheden kunnen gokkers er aardig wat geld aan overhouden met de voorspelling van de juiste uitslag. Geld inzetten op wielrennen is 100% veilig, betrouwbaar, is snel en stortingen kunnen snel en eenvoudig via IDeal worden uitgevoerd. Alle geboekte winsten worden direct bijgeschreven op de online gokaccount en het saldo kan binnen enkele dagen worden overgeboekt naar de gekoppelde bank of giro rekening.

Kennis en vaardigheid

Wedden op wielrennen is ondanks de juiste kennis en vaardigheid een vorm van online gokken en er is nooit een 100% garantie dat een weddenschap die je gesloten hebt winnend zal zijn. Wedden op wielrennen is daarom een vorm van gokken en kan veel geld kosten op opleveren. De grootste kans hebben online wedders wanneer ze kennis hebben van wielrennen of misschien wel voorkennis over bepaalde koersen en/of informatie over verschillende renners. Naast de mogelijkheid vooraf te wedden op wielrenen kan er bij verschillende aanbieders ook live gewed worden op wieler wedstrijden die al bezig zijn, op deze wijze kunnen gokkers tijdens de koers inzetten plaatsen met voortdurend veranderende noteringen en uitbetalingen.

  • Live gokken en wedden tijdens koersen die verreden worden.
  • Wedden op Wielrennen maak de wedstrijd tientallen keren spannender.
  • Gewonnen inzetten binnen enkele dagen bijgeschreven op je Nederlandse rekening.
  • Meer dan 50 verschillende combinaties en enkelvoudige weddenschappen.
  • Echte wielersport liefhebbers zetten geld in op de verschillende races.

 

Mobiel wedden op wielrennen

Mobiel weddenschappen plaatsen op wielrennen zit in een versnelling. Topsport op de fiets, het vervoermiddel waar ons land wereldwijd bekend om staat, is ontzettend populair voor weddenschappen. Logisch ook, want met een beetje kennis weet jij welke renner in topvorm verkeert en de competitie te snel af zal zijn. Dankzij mobiel wedden kun jij nu zelfs als toeschouwer bij de koers inzetten op de wielrenner die net voorbij vloog. De inzetmogelijkheden zijn groot en de odds worden door specialisten berekend. Ben jij een wielrenexpert en volg je de Tour de France ieder jaar trouw? Log dan in op jouw mobiele apparaat en zet in op jouw favoriete renner, etappe of koers.

Live wedden op wielrennen

Omdat wielrenners urenlang op de fiets zitten, is het de ideale sport voor live wedden. De websites hierboven bieden in combinatie met een mooie welkomstbonus veel weddenschappen op wielrennen aan. Op al deze sites kun je ook live weddenschappen plaatsen. Live wedden op wielrennen is ontzettend populair. Je kunt de gehele etappe inzetten en dat maakt het net zo leuk. Als je de koers via een live stream bijhoudt is het vaak eenvoudig om de eindzege of -tijd te bepalen.

Live wedden op wielrennen maakt de sport voor de liefhebber nog leuker. Zijn jouw weddenschappen ook juist voorspeld?

Mogelijk betere ROI dan bij wedden op voetbal

Dankzij de voorsprong door kennis kun je bij het wedden op wielrennen potentieel meer winnen dan bij het wedden op een sport als voetbal. Het is niet zo dat je er snel veel geld mee kunt verdienen, maar als je graag af en toe wat kleinere winsten wilt maken is het wedden op wielrennen een goede keuze. De gemiddelde ROI kun je boven de 110% krijgen terwijl dit bij andere sporten erg lastig is om te halen. Dit komt mede omdat het een sport is waar bookmakers zich niet erg op focussen en in verdiepen. De quoteringen kunnen daardoor erg gunstig uitpakken als jij weet waar je op moet letten. Bookmakers veranderen de quoteringen bij minder populaire sporten vaak door de inzetten van veel winnende wedders te volgen. Dit kun je zelf eenvoudig voor zijn door de quoteringen vaak te checken.

Informatie vergaren over renners en teams

Het draait bij het wedden op wielrennen niet alleen om de grote namen of de bekende teams. Vaak starten teams een ronde met een bepaalde strategie. Iemand kan voor het klassement gaan en heeft dan minder kans om etappezeges te pakken, terwijl vrijbuiters de ene dag als laatste kunnen eindigen om zich te sparen voor de volgende dag. Via bijvoorbeeld de websites, Instagramaccounts en Twitter van de verschillende ploegen kun je eenvoudig vinden wat de ‘functie’ van een bepaalde renner in een ronde gaat worden. Ook geven de renners en ploegen in interviews vaak informatie over hun vorm. Bij voetbal zal je niet zo snel een trainer horen zeggen dat zijn ploeg in een slechte fase zit, maar wielrenners zijn hier veel vrijer en meer open over. Als ze aangeven slechte benen te hebben dan kun je dit op diverse wielersites teruglezen.

Daarnaast loont het om gedurende het hele seizoen de wedstrijden te volgen. Voor mensen die alleen de Tour de France en af toe een eendagskoers kijken is het lastig om de vorm te bepalen. Voor wie ook de kleinere koersen bekijkt of de uitslagen terugleest is het mogelijk om verrassingen te zien aankomen. Daarnaast kun je inschatten of iemand de koers gebruikt om in vorm te komen voor een andere wedstrijd, of dat hij vol voor de winst gaat en dus goede kans maakt op een hoge klassering. Informatie is kortom het belangrijkste aspect van het wedden op wielrennen en hierdoor kun je de bookmakers te slim af zijn.

Head 2 Head, per etappe of per trui inzetten

Als je gaat wedden op wielrennen dan kan dit op diverse manieren. Er is de mogelijkheid om voor de H2H weddenschappen te kiezen. Per etappe kun je hier vele opties voor vinden. Wie van de twee genoemde renners gaat voor de andere eindigen? Als je de ronde in kwestie goed volgt kun je hier goede inschattingen over maken. Het hangt hierbij ook af van de slotkilometers van een etappe. Bij een bergachtige etappe met een vlakke sprint is de kans groot dat een snelle klassementsman een pure klimmer te snel af is. Andersom zorgt een steile aankomst ook voor een duidelijk beeld. Het kiezen van een etappewinnaar is vaak een stuk lastiger. Als een ontsnapping wegblijft zijn er in veel koersen wel 50 potentiële winnaars. Dit ligt anders bij een sprintetappe of een tijdrit. Kies dus per etappe of het de moeite waard is. Bij eendagskoersen en voorjaarsklassiekers is het ook relatief eenvoudiger om de winnaar te voorspellen.

Je kunt daarnaast ook per trui inzetten. Wie pakt de bolletjestrui, gele trui, groene trui en witte trui in de Tour of de vergelijkbare truien in de Vuelta en Giro? Hierbij is het eveneens belangrijk om naar de functie van de renners in de ronde te kijken. Staat iemand ver genoeg achter in het klassement zodat hij voor de bergpunten kan gaan? En pakt een sprinter naast etappezeges genoeg punten bij de tussensprints om de groene trui te kunnen bemachtigen? Er zijn veel factoren die je bij het wedden op wielrennen in de gaten moet houden. Als je een fan van de sport bent is dit natuurlijk geen straf en zeker in zo’n situatie kan het wedden op wielrennen je leuke bedragen opleveren.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Sportsbook fan gezocht!Kom jij ons schrijversteam versterken?

Gek op sport en vind je het leuk om te schrijven? Kom dan ons content team versterken en neem contact met ons op via [email protected]

Wedden op deze of andere wedstrijden? Plaats je weddenschappen bij Wallacebet