Bundesliga live stream

bundesliga live stream

De Bundesliga blijft een van de grootste competities ter wereld en bij wedden op sport weten wij bij welke bookmaker je de live streams kunt bekijken. Het kijken van een Bundesliga live stream wordt nog leuker wanneer je een sportweddenschap geplaatst hebt. Ook is het altijd mogelijk om een live weddenschap te plaatsen op een wedstrijd naarmate de wedstrijd vordert. De eerst ingooi, corner, doelpunt, gele kaart of wissel zijn allemaal mogelijkheden waarop je kan wedden. En uiteraard flink geld kan verdienen.

Bekijk hier de aankomende Bundesliga live streams.

Wedden op de Bundesliga

De Bundesliga is de laatste jaren wat voorspelbaarder. De afgelopen jaren is Bayern Munchen altijd kampioen geworden met Borussia Dortmund in de achtervolging. Het was voor het laatst in het seizoen 2011-2012 dat Borussia aan het langst eind trok aan het einde van de competitie. Wedden op de Bundesliga en dat op het kampioenschap van Bayern Munchen lijkt daarom een zekere zet, maar er kan altijd van alles gebeuren en dat maakt voetbal en het wedden op sport zo leuk!

Voor de bookmakers lijkt de Bundesliga in ieder geval al bepaald. Dat kan natuurlijk ook komen door het verleden, omdat Bayern Munchen 9 van de 10 keer kampioen wordt. Als je nu een sportweddenschap plaatst op de Bundesliga op het kampioenschap van Bayern Munchen, dan krijg je slechts 1.01 keer je inzet. Terwijl ze op het moment van schrijven slechts 7 punten voorstaan. RB Leipzig heeft een quotering van 24.0 en Dortmund zelfs 100.0. Mocht je een gokje willen wagen, dan kan het erg lucratief zijn om toch op een van de outsiders een weddenschap te plaatsen. Voetbal blijft onvoorspelbaar. En dat maakt het zo leuk.

Wie kan zich nog de finale van Bayern Munchen tegen Manchester United herinneren in 1999? Waar de Duitsers een 1-0 voorsprong verdedigden tot de allerlaatste minuut van de blessuretijd en toen de gelijkmaker incasseerden. Uiteindelijk ook nog de finale verloren in extra speeltijd. Als er nu nog een soortgelijk scenario voordoet, kun je met live wedden enorme sportweddenschappen winnen door bijvoorbeeld dus in de laatste minuut live te wedden op de gelijkmaker.

Waar kan je de Bundesliga volgen?

Er zijn twee primaire manieren waarop je de Duitse competitie kan volgen. Dit kan natuurlijk via de televisie en via live stream. Gezien de rechten zo nu en dan veranderen, is het goed voor te stellen dat het soms wat lastig te achterhalen valt, maar geen nood. Hier op Wedden op Sport houden we je op de hoogte.

Als je graag via de televisie kijkt, dan was de Bundesliga tot 2021 te volgen via de sportzender ESPN. Die is de rechten echter kwijtgeraakt aan de nieuwe speler op de Nederlandse markt: Viaplay. Deze aanbieder heeft echter nog geen manier gevonden om de Duitse competitie tegen betaling aan te bieden via het televisieaanbod, waardoor ze een gunstig alternatief hebben gekozen.

Momenteel zenden ze de Bundesliga wedstrijden als live stream uit via een YouTube-kanaal en dat geheel gratis. Je kan daarvoor hier terecht. Kijk je liever via een van de televisieproviders, dan kan je momenteel nog terecht bij Ziggo Sport, die sinds december vorig jaar een overeenkomst heeft met ViaPlay voor de uitzendrechten. Hierdoor hoeft niemand het te missen.

Zodra ViaPlay eenmaal is gelanceerd in Nederland, zal de gratis live stream optie op YouTube naar verwachting verdwijnen. Het contract dat ViaPlay heeft met de Bundesliga duurt tot en met 2029.