[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ligue 1 Live Stream

ligue 1 live stream

De hoogste voetbalcompetitie in Frankrijk is de Ligue 1. Al sinds 1932 strijden de beste Franse clubs om de nationale titel in deze competitie. Dankzij de vaak wisselende kwaliteit van de teams in Frankrijk is het bekijken van een Ligue 1 live stream zeker aan te raden. Het is een competitie waar een team de ene week met 6-0 kan winnen terwijl ze daarna met 10-0 op de broek krijgen. Dit kon je bijvoorbeeld terugzien in het Champions League avontuur van Paris Saint-Germain. De ene week was het top maar in de return tegen Barcalona waren ze waardeloos en uiteindelijk vlogen ze uit het toernooi. Het Franse voetbal via een live stream bekijken maakt het natuurlijk extra spannend om te wedden op deze competitie.

Het is in de Franse Ligue 1 tevens elk jaar bijzonder spannend wie er kampioen gaat worden. Een club als Olympique Lyon is maar liefst zeven keer achter elkaar de beste van Frankrijk geweest. In de periode van 2001 tot 2008 stond er geen maat op dit team. Toch zijn dit de enige zeven landstitels voor de club. Van 2008 tot 2017 wisten vijf verschillende teams één of meerdere keren te winnen.

Dit geeft maar weer eens aan dat er in Frankrijk zomaar andere teams aan de top kunnen verschijnen die de ‘oude’ toppers van de troon stoten. Recentelijk zijn dat met name Paris Saint-Germain en AS Monaco die dankzij steenrijke nieuwe eigenaren zeer goede spelers hebben aangetrokken. Er zijn in totaal maar liefst acht teams die in de geschiedenis van de Ligue 1 meer dan vijf keer kampioen zijn geworden, dus elk jaar is het maar weer de vraag hoe elke club uit de zomerstop komt.

 

Wedden op de Franse Ligue 1

Er zijn dit seizoen drie clubs die boven de rest uitsteken. Dit zijn AS Monaco, Paris Saint-Germain en Nice. 10 punten achter deze teams staat het Olympique Lyon van onze landgenoot Memphis Depay. In de Europa League liet dit team al zien geen koekebakkers te zijn, dus het volgen van een Frans voetbal live stream van deze prachtig voetballende club is ook zeker aan te raden. Daarnaast zijn er voldoende ‘kleine’ teams die geweldige spelers op het veld hebben staan. Omdat het verschil in de middenmoot erg klein is zijn dit ook altijd leuke wedstrijden om te volgen.

De strijd om de titel zal natuurlijk weer zeer spannend worden dit jaar. Er komen nog voldoende bijzondere wedstrijden aan tussen topteams. Via ons kun je snel een goede Ligue 1 live stream vinden zodat je geen moment hoeft te missen. Als je (live) gaat wedden op Frans voetbal is een live stream al helemaal aan te raden. Je kunt op deze site alles lezen over het vinden van de juiste online bookmakers om live te kunnen kijken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]