Wedden op E-Sports

wedden op esport

Het is tegenwoordig mogelijk om op vele sporten te wedden. Niet alleen voetbal is erg populair, maar ook op sporten zoals wielrennen, darten en Formule 1 kan volop worden ingezet. Relatief nieuw in dit rijtje is wedden op E-sports. Meer en meer gamers kunnen hun geld verdienen met deze sport en er zijn grote toernooien over de hele wereld die miljoenen kijkers trekken. Een groeiend aantal online bookmakers geeft de mogelijkheid om te wedden op E-sports. Als je dit ook wilt doen, is het verstandig om er wat kennis over op te bouwen.

Diverse games zijn populair om op te wedden

Uiteraard zijn lang niet alle spellen populair genoeg om interessant te zijn voor sportwedders en online bookmakers. Tegenwoordig doen vooral League of Legends, Counter Strike en Starcraft 2 het goed bij het publiek en de aanbieders van E-sport weddenschappen. Het gaat bij het wedden op E-sports zowel om individuele spelers als om teams die het tegen elkaar opnemen. Je kunt inzetten welk team of welke speler gaat winnen en op die manier een leuk bedrag winnen. Uiteraard is het belangrijk dat je het spel helemaal door hebt en de verschillende deelnemers leert kennen. Via een site als Twitch kun je live meekijken bij vele potjes van de diverse spellen. Als je wilt wedden op E-sports is het zeker handig om je hier eerst in te verdiepen.

Groeiend aantal weddenschappen mogelijk

Waar veel sporten te maken hebben met dalende populariteit, is dit bij E-sports zeker niet het geval. Het aantal kijkers en spelers groeit nog steeds elk jaar fors. Hierdoor komen er steeds meer opties bij om op in te zetten en zullen er uiteraard meer en meer spellen worden toegevoegd bij diverse online bookmakers. Het is nu bijvoorbeeld vaak nog niet mogelijk om op iets anders in te zetten dan winst of verlies voor een team. In de toekomst zal dit zeker uitgebreider worden met bijvoorbeeld ook de mogelijkheid tot live wedden op E-sports. Ook bij het wedden op E-sports kun je gewoon gebruikmaken van de extra features en welkomstbonussen van de online bookmakers. Indien je je nu al thuis voelt in de wereld van het online gamen dan kun je hier nu en zeker in de toekomst mogelijk veel geld mee verdienen!