Bij het wedden op sport kan je natuurlijk uitgaan van je eigen kennis en hopen op een portie geluk. Verstandiger is om hierbij ook de mening en wedtips van anderen mee te nemen en zeker om te vertrouwen op het laatste nieuws dat je online kunt vinden.

Hoewel dit soort zaken je er niet van verzekeren dat je op de lange termijn winst gaat pakken met het wedden op sport, vergroot het je kansen aanzienlijk. Wij van Weddenopsport.eu hebben daarom hier een overzicht voor je gemaakt met het beste sportnieuws. Door dit handig te rangschikken, kan jij snel informatie vinden over je favoriete sport!

Waarom op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Zoals ook in onze wedden op sport gids te lezen valt, moet je wanneer je op de lange termijn wilt gaan winnen met het wedden op sport zorgen dat je de algoritmes van de online bookmakers te slim af bent. Dit kan bijvoorbeeld door snel live te wedden op basis van de prestaties die jij ziet, maar de bookmaker hopelijk niet door heeft. Hiervoor moet je echter alsnog een enorm gedeelte geluk hebben. 

De beste manier om te proberen om de bookmakers te slim af te zijn, is door betere informatie in te winnen over jouw favoriete sport. Wanneer jij weet dat een bepalende speler misschien wel of juist niet gaat spelen, kan je daar je sportweddenschap op baseren. De quotering van de bookmaker is hier wellicht nog niet op aangepast en zodoende kan jij profiteren van een hogere winstuitkering.

Wedden op sport professionals eensgezind over volgen sportnieuws

Wanneer we kijken naar interviews met professionele sportwedders, dan komt het zoeken naar het laatste en beste sportnieuws vrijwel altijd als belangrijke tip naar voren. De Nederlandse sportwedder Betmanbegins vertelde hier meer over in een interview met Nu.nl.

Deze profgokker zoekt naar nieuwtjes en selecteert op basis daarvan zijn sportweddenschappen. Hij doet gedegen onderzoek om zo de online bookmakers te slim af te zijn. Daarbij schuwt hij zeker niet om bij meerdere bookmakers te gokken. Wanneer een van deze aanbieders het laatste nieuws nog niet heeft verwerkt in de quoteringen, valt daar juist winst te pakken.

Ook sportgokker Billy Walters geeft het verdiepen in data en andersoortige sportinformatie als belangrijke tip om succesvol te wedden (bron). In zijn hoogtijdagen zorgde hij dat zijn team aan medewerkers al het lokale sportnieuws doorspitte. Wanneer hierin nuttige informatie werd gevonden, plaatste Walters snel zijn sportweddenschappen tegen gunstige quoteringen.

Wedden op sport bronnen

Hieronder hebben we per sport een aantal diverse belangwekkende sportwebsites en andersoortige nieuwskanalen weergegeven. Zowel uit Nederland als uit het buitenland. Door deze pagina op te slaan en altijd te checken voordat je gaat wedden op sport, kan je mogelijk net dat voordeel behalen dat ervoor zorgt dat je op lange termijn de online bookmakers verslaat!

Wedden op voetbal

voetbalzone.nl

Voetbal International / vi.nl

Twitter.com/vtbl

Bbc.com/sport/football

Wedden op Formule 1

Wedden op darten

Wedden op wielrennen

Wedden op tennis