Veel gestelde vragen

Op deze pagina ontvangen onze bezoekers antwoorden op de meest gestelde vragen die de redactie van Wedden op Sport binnen krijgt. Het is raadzaam om deze pagina te raadplegen voordat je contact met ons opneemt aangezien de kans groot is dat jouw specifieke vraag hier al wordt beantwoord. Mocht je vraag/antwoord niet tussen onderstaande worden weergegeven neem dan contact met ons op en we beantwoorden je vraag met zorg.

Vragen en Antwoorden

Vraag: Is het veilig om online op sport te wedden?

Antwoord: Ja, alle aanbieders op deze website zijn grote ondernemingen die al jaren in het vak zitten en met succes. Alle aanbieders waarbij onze bezoekers kunnen spelen zijn uitvoerig getest door onze redactie en voldoen aan de hoogste en strengste veiligheidseisen. Alle aanbieders op Wedden op Sport beschikken over de juiste licentie en vergunningen om op afstand weddenschappen op sport af te sluiten aan burgers uit de EU en eventueel andere landen.

Vraag: Hoe krijg ik mijn gewonnen geld op mijn rekening?

Antwoord: Alle aanbieders beschikken over geavanceerde en veilige betaal en uitbetaalsystemen, wanneer men gewonnen heeft met de inzet op een sport weddenschap dan kan via het systeem een uitbetaling aangevraagd worden, welke binnen enkele dagen overgeboekt en bijgeschreven zal worden op de (Nederlandse) bank of girorekening van de speler. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een zo genoemde e-wallet (Moneybookers, Neteller, Click and Buy) om betalingen en uitbetalingen te verwerken.

Vraag: Zijn de aanbieders op deze website legaal in Nederland?

Antwoord: Het is als Nederlander niet verboden om online te gokken en deel te nemen aan kansspelen buiten Nederland. De Europese wetgeving zegt dat aanbieders van goederen en diensten binnen de Europese Unie vrij verkeer moet worden aangeboden binnen de lidstaten van de EU. Onder diensten valt in deze ook het aanbieden van sportweddenschappen op afstand vanuit de EU en daarom is het volgens de Europese wetgeving volledig legaal om deel te nemen aan sportweddenschappen op internet. In deze wet staat niet over het afdragen van kansspelbelasting en eventuele gewonnen bedragen dienen opgegeven te worden bij de belastingdienst. (hiervoor zijn spelers zelf verantwoordelijk)

Vraag: Ik wacht al een paar dagen op mijn geld, waar blijft het ?

Antwoord: Alles gewonnen bedragen worden betaald hier onstaan nooit problemen. Het kan enkele dagen duren voordat het op je rekening staat omdat het geld over het algemeen vanuit het buitenland wordt overgemaakt. Als het te lang duurt dan is het een kewestie van contact openemen met de klantenservice van de aanbieder en deze zal je spoedig te woord staan en informeren over de gang van zaken.

Vraag: Waarom krijg ik zomaar een bonus?

Antwoord: Online aanbieders hebben lage kosten aangezien zij geen kantoren of andere hoge kosten hebben. Dit heeft als voordeel dat zij in staat zijn om jouw als nieuwe speler extra speelgeld te geven, een bonus. Dit doen ze vaak om je welkom te heten en je als klant proberen te houden zodat je een volgende keer aan hun denkt als je op je team wil wedden.

Vraag: Kan ik ook met iDeal storten?

Antwoord: Een aantal online aanbieders beschikken over de mogelijkheid om iDeal stortingen te verrichten. Kijk voor een actueel overzicht van de stortingsmethoden op de webpagina van de sportweddenschappen aanbieder.

Vraag niet Beantwoord?

Is jouw specifieke vraag niet beantwoord neem dan contact met ons op om deze beantwoord te krijgen. Probeer zo duidelijk en volledig mogelijk te zijn zodat wij gelijk het juiste antwoord kunnen geven en efficient te werk kunnen gaan.