La Liga Santander live stream

la liga santander live stream

De Spaanse competitie is natuurlijk altijd een strijd tussen de twee grootmachten: Barcelona en Real Madrid. In het begin van de competitie heb je de mogelijkheid, maar nu nog steeds, om een sportweddenschap af te sluiten opdat een van de twee de titel binnen gaat slepen. De odds in het begin waren voor Barcelona en Real Madrid 6.0 maar nu is het 1.35 voor het kampioenschap voor Real Madrid en volgt Barcelona op 3.20.

In de afgelopen jaren was het wedden op de sport en in dit geval de Liga Santander altijd een tweestrijd. Toch moet je Athelico Madrid niet onderschatten, want in het seizoen 2013-2014 werden zij tegen de verwachting in zelfs kampioen.

1 Atlético Madrid (C) 38 28 6 4 77 26 +51 90
2 Barcelona 38 27 6 5 100 33 +67 87
3 Real Madrid 38 27 6 5 104 38 +66 87

 

Wedden op de La Liga Santander

Als jij aan het begin van het seizoen €100 op het kampioenschap van Athelico Madrid had gezet, had jij meer dan €2000 gewonnen. Deze sportweddenschappen zijn altijd een risico, maar kan zich uitbetalen en maakt het volgen van de Spaanse competitie nog aantrekkelijker.

Dat was helemaal het geval in het seizoen 2015/2016. Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid vochten tot de laatste speeldag het kampioenschap met zijn drieen uit. Atlético Madrid was lange tijd de favoriet. Maar gaven het in de laatste speelrondes weg tegen de wat kleinere ploegen uit de spaanse competitie.

Wij van wedden op sport weten altijd waar je het beste de live streams voetbal kan bekijken en zullen deze op deze pagina altijd communiceren. De live streams maken het afsluiten van voetbalweddenschappen nog leuker, maar zijn ook natuurlijk ook ideaal wanneer je gewoon de wedstrijd wilt volgen zonder vervelende reclame of pop-ups.

Waar kan je de La Liga volgen?

De grote Spaanse competitie ofwel La Liga, is al enkele jaren te zien via Ziggo Sport. Hiervoor dien je een abonnement te hebben op de televisieprovider. Je kunt de wedstrijden dan zowel via de televisie als via de app bekijken. In het geval van het laatste, betreft het een live stream. Dit zal voorlopig ook zo blijven, want Ziggo Sport heeft onlangs het contract met de La Liga weten te verlengen tot het seizoen 2023/2024.

Een legitieme live stream van de La Liga is nauwelijks beschikbaar in Nederland buiten Ziggo om. Unibet heeft echter een samenwerking met deze Spaanse competitie en daar is een gedeelte van de wedstrijden te bekijken. Het nadeel is echter dat Nederlandse spelers geen toegang tot Unibet hebben, waardoor het als optie wegvalt.

Tenzij je natuurlijk in een land verblijft waar Unibet wel beschikbaar is. Tevens dien je over een account te beschikken. Is dit geen optie of mogelijkheid? Dan is een laatste ‘redmiddel’ nog om een VPN te gebruiken, om zo toegang tot Unibet te krijgen. Dit komt echter met wat haken en ogen, gezien een registratie vereist is en dat kan een uitdaging zijn in landen waar Unibet (nog) niet actief is.

Bet365 is wel in Nederland actief en die bieden zo nu en dan live streams van de La Liga aan, wat eventueel nog een optie is. Het is echter wisselvallig, dus vestig daar niet teveel hoop op.