Wedden op EK

EK 2016

Wedden op EK

Weinig landen zijn zo gek op voetbal als ons kikkerlandje. Dat blijkt wel iedere keer als het Nederlandse elftal op een eindtoernooi verschijnt en heel Holland tot in de late uurtjes in het oranje uitgedost achter elkaar de polonaise loopt. Wie herinnert zich niet de bloedstollende finale in 2010 waar de teennagel van Casillas het schot van de doorgebroken Arjen Robben en daarmee de Nederlandse droom van het eerste wereldkampioenschap in de geschiedenis van het vaderlandse voetbal uiteen deed spatten. Maar waar kun jij wedden op het EK?

EK 2016 voorspellen

Wedden op het EK Deze zomer leeft het voetbal weer in Europa. Vanaf 10 juni organiseert Frankrijk het Europese kampioenschap 2016. Nederland is er niet bij, maar het belooft weer een spannend toernooi te worden. Voor het eerst in de geschiedenis van het Europese eindtoernooi doen er 24 landen mee, in plaats van het sinds 1996 gebruikelijke aantal van zestien. Hierdoor zijn er nog meer spannende voetbalwedstrijden te bekijken deze zomer! Onze zuiderburen zijn in Poule E samen met Zweden, Italië en Ierland ingedeeld in de poule des doods van het EK 2016. In totaal zijn er 6 poules van elk vier landen gevormd. De eerste twee plekken plaatsen zich voor de achtstefinales en door het grote aantal deelnemende landen zullen ook de vier beste derde plekken doorgaan naar de knockout-fase. Wie kroont zich op 10 juli in het Stade de France tot Europees kampioen en wint de hoofdprijs van 27 miljoen dollar?

Inzetten op de beste odds voor EK 2016

Op zoek naar de beste odds voor het EK 2016? Wij helpen je aan de beste online bookmakers waar je deze zomer in kunt zetten op je favoriete sport. Wij zijn altijd op zoek naar speelgemak voor de Nederlandse speler en kijken daarom naar volgende punten:

  • Direct weddenschappen afsluiten met IDeal.
  • 100% veilig wedden op het EK voetbal.
  • Uitbetalingen binnen 2 dagen bijgeschreven op je bankrekening.
  • Talloze verschillende combinatieweddenschappen.
  • Ondersteuning van Live wedden

Mobiel wedden op het EK

Of je nu in de trein, klas of kroeg zit, tegenwoordig kun je altijd en overal wedden op sport. Met je smartphone kun je inloggen op je account en direct inzetten. Handig als jij net wat leest dat de uitslag van een wedstrijd kan veranderen. Veel websites bieden met het EK een speciale mobiele weddenschap als bonus, dus houd onze site goed in de gaten voor meer informatie!

Live wedden op het EK

Live wedden wordt steeds populairder. Logisch ook, want live inzetten tijdens de wedstrijd verhoogt je winkansen natuurlijk aanzienlijk. Ook voor het EK worden weer veel mooie promoties geregeld. Hieronder een aantal aanbieders die een mooie welkomstbonus voor spelers bieden. Natuurlijk zullen er voor het EK ook speciale promoties zijn. Weet jij een mooi bedrag te winnen deze zomer door te wedden op het EK?