Wedden op Formule 1

Opzoek naar een website waar je inzetten kunt plaatsen en kunt wedden op formule 1? Zoek niet verder wij hebben de beste bookmakers met de beste noteringen samengesteld voor het afsluiten van weddenschappen op formule 1. Formule 1 wordt wel de koningsklasse van de autosport genoemd en tijdens iedere wedstrijd kijken er meer dan 200 miljoen mensen naar de prestaties van Ferrari, Mercedes, Brawn, Red Bull en vele andere team die jaarlijks miljoenen investeren in de topsport genaamd formule 1. Wanneer jij als formule1 liefhebber een weddenschap afsluit voor het gehele seizoen of misschien wel voor de komende race dan maak je met deze weddenschap op formule1 de wedstrijd aanzienlijk spannender dan wanneer je niet wedt op formule 1. Wedden op formule 1 gaat snel, eenvoudig en kan tegen elke door jouw verkozen inzet.

Kleine weddenschappen op de formule 1 kunnen flink uitbetalen en maken de races aanzienlijk spannender.

Bookmakers

Formule 1 is een aantrekkelijke en veel bekeken sport, door de hoge een vele interesse in deze sport zijn er veel verschillende aanbieders die wedden op formule1 aanbieden. Door het grote aanbod kunnen gokkers op formule 1 bijzonder goede noteringen ontvangen voor en tijdens de formule 1 wedstrijden. Daarnaast zijn er veel verschillende inzetmogelijkheden op de Formule1 variërend van “komt de safety car in de race” tot aan de exacte rondentijden op enkele tienden van seconden. Niet alleen is het mogelijk om voor de formule 1 race weddenschappen af te sluiten, online gokkers kunnen ook live tijdens de formule1 tegen constant veranderende noteringen en uitbetalingen inzetten plaatsen op coureurs, uitslagen en voorspellingen.

Formule 1 op Mobiel

Tegenwoordig kun je weddenschappen ook direct op je mobiel afsluiten via de mobiele websites van de bookmakers of via één van de sportsbook APPS. Zo kun je zelfs tijdens de wedstijd, de beste weddenschappen op formule 1 afsluiten. Dit maakt het extra spannend! Veel online aanbieders van sportweddenschappen maken het eenvoudig om via je mobiel of tablet een weddenschap te plaatsen. Zelfs als nieuwe klant kun je je eenvoudig inschrijven en kan je storten op je mobiel!

De juiste weddenschap

HOE ZAL MAX VERSTAPPEN HET DOEN?

De meeste liefhebbers van Formule 1 beschikken over de nodige kennis van het circuit, de race, de rijders en de kwaliteiten van deze feiten. Door een juiste weddenschap af te sluiten op de Formule 1 kunnen liefhebbers en kijkers leuke winsten behalen en flinke bedragen winnen door geld in te zetten op de F1. De kennis is echter niet altijd juist, zo kan het voorkomen dat men een weddenschap afsluit die men verliest, houd hier rekening mee tijdens het inzetten van grote of kleine bedragen. Ondanks dat je soms bijna 100% de uitslag kan bepalen blijft het wedden op formule 1 een vorm van gokken op de formule 1 en dit kan veel geld opleveren, maar ook veel geld kosten. Dagelijks groeit de populariteit van wedden op de formule 1 en steeds meer liefhebbers houden zich bezig met het leggen van een wedje op de formule1.

  • Live tijdens de race weddenschappen sluiten tegen de best mogelijke uitbetalingen.
  • Niemand weet dat jij weddenschappen via internet afsluit.
  • Stortingen en uitbetalingen binnen enkele seconden verwerkt.
  • De beste noteringen en uitbetalingen door de snelle groei van inzet mogelijkheden.
  • Races op TV zijn een aantal keer spannender door het inzetten op de race, groot of klein.

Het Formule 1-seizoen van 2017

In 2017 werd het 71e seizoen in de Formule 1-klasse verreden. Het seizoen begon met een race in Melbourne, Australië, op 26 maart. De laatste mogelijkheid om te wedden op Formule 1 was de Grand Prix van Abu Dhabi op 26 november. Voorafgaand aan het seizoen was er onzekerheid over de favorieten voor de titel. De wereldkampioen van 2016, Nico Rosberg, stopte namelijk onverwachts na zijn eindoverwinning in 2016. Zijn stoeltje bij het Mercedes-team werd overgenomen door de Fin Valtteri Bottas. Van hem werden echter geen wonderen verwacht in zijn eerste seizoen bij Mercedes. Hierdoor kwam er veel druk op de schouders van Lewis Hamilton te liggen.

De verwachte grote uitdager voor Mercedes was Ferrari. Met name oud-wereldkampioen Vettel werd een grote kans toegedicht. Bij het wedden op Formule 1 stond hij bij veel aanbieders als favoriet bovenaan. Voor Nederlanders was het uiteraard vooral letten op de jonge Max Verstappen, die in 2016 de overstapte maakte naar het Red Bull Racing team. Samen met Ricciardo zou Red Bull een belangrijke rol kunnen spelen in de strijd om de wereldtitel. Niet zozeer als kanshebbers, maar wel als belangrijke pionnen die punten kunnen afsnoepen van de favorieten.

Hamilton eindwinnaar en Verstappen uitstekend in laatste races

Het seizoen werd al snel zeer spannend. De auto’s van Ferrari en Mercedes waren op veel circuits gelijkwaardig. Vooral Hamilton en Vettel pakten in de eerste races veel punten. Voor de Nederlanders werd de start van het seizoen een deceptie. Verstappen viel in de eerste negen Grand Prixs maar liefst vijf keer uit. De beslissende fase in de strijd om het kampioenschap werden de races in Azië aan het einde van het seizoen. Vettel viel hier twee keer uit door botsingen en autopech en zodoende kon Hamilton een onoverbrugbare voorsprong opbouwen. Al bij de twee-na-laatste Grand Prix, in Mexico, kon de Brit zijn vierde wereldtitel in de Formule 1 vieren.

Voor Verstappen had het seizoen vorig jaar nog wel langer mogen duren. Van de laatste zes races wist Max Verstappen er maar liefst twee te winnen, terwijl hij ook bij de andere wedstrijden dicht bij het podium was. Voor het wedden op Formule 1 kan hieruit veel informatie worden gehaald. Hoewel het seizoen over het geheel genomen niet goed verliep voor Red Bull, kunnen de coureurs en teams zich wel degelijk verbeteren gedurende een jaar. Het loont dus zeker om voor elke Grand Prix eventuele aanpassingen aan de auto goed in de gaten te houden en het vormpeil van de coureurs goed te bekijken.

Wedden op Formule 1 in het nieuwe seizoen

Het Formule 1-seizoen van 2018 begint op 25 maart in Melbourne. Er zijn in totaal 21 races tussen 25 maart en 25 november. Bij elk van deze races is het uiteraard mogelijk om vooraf of live te wedden op Formule 1. Voor de start van het seizoen is er eveneens de mogelijkheid om weddenschappen af te sluiten over het hele seizoen. Zet bijvoorbeeld in op de uiteindelijke wereldkampioen of kies juist de coureurs die dit jaar in de onderste regionen gaan eindigen.

Dit jaar lijkt er weer een spannende strijd te komen tussen Mercedes en Ferrari. Bij de testdagen waren beide teams zeer snel. Het is echter welbekend dat de topteams niet het achterste van hun tong laten zien bij deze testritten. Red Bull Racing deed het ook zeer goed bij het testen op het circuit van Barcelona. Verstappen kon veel rondes afleggen in de nieuw auto. Vorig jaar ging het vaak mis met de motor, maar die lijkt dit jaar betrouwbaarder te zijn. Indien je wilt gaan wedden op Formule 1, dan zal de Nederlander dit jaar hopelijk goede kansen geven om te winnen!