Sport welkomstbonus

Nieuwe spelers kunnen altijd rekenen op een welkomstbonus als zij zich aanmelden bij een website. Wij helpen je aan enkele van de beste welkomstbonussen in de industrie.

Welkomstbonus voor nieuwe spelers

Er zijn volop aanbieders van sportweddenschappen waar je uit kunt kiezen in heel Europa. Deze keuze begint vaak al met de welkomstbonus. Duizenden liefhebbers van sport gokken op spelers en wedstrijden via het internet en winnen mooie prijzen. De beste aanbieders van sportweddenschappen hebben wij op onze website voor je op een rijtje gezet. Bekijk de voor- en nadelen, de stortingsmethoden, de hoogte van de welkomstbonus voor nieuwe spelers en vele andere informatie over sportweddenschappen. Zo kies je voor de beste aanbieder van sportweddenschappen.

Welkomstbonus activeren

Als jij een website gevonden hebt met een mooie welkomstbonus, kun je op deze website een account aanmaken. Let er goed op dat je bij je eerste storting ook aanvinkt dat je de welkomstbonus wilt ontvangen! Voor meer mooie bonussen kun je altijd de promotie pagina van de betreffende casino in de gaten houden voor de beste, nieuwe bonussen in de wereld van online sportweddenschappen.

Welkomstbonus voltooien

Hoe voltooi ik mijn welkomstbonus? Deze vraag komt vaak binnen bij klantenservices. Een bonus zal altijd een X aantal keer doorgespeeld moeten worden voordat deze omgezet wordt naar ‘echt’ geld. De betere websites laten je zien hoe ver je bent met het vrijspelen van je bonus.

Voorwaarden welkomstbonus

Als je een eerste storting maakt bij een website, kun je er voor kiezen om een 100% bonus te activeren. Het maximale te ontvangen bedrag verschilt per website, maar wij houden je op de hoogte van de beste bonussen. Zodra de storting is voltooid, kun je de welkomstbonus activeren. De bonus wordt dan toegevoegd aan je account om mee te spelen. De voorwaarden voor het vrijspelen van een bonus verschillen ook, maar meestal moet het bonusbedrag zesmaal rondgespeeld worden binnen een bepaalde tijd (90 dagen is vrij minimaal bij de betere websites). Er is ook altijd een minimale odd verbonden aan de doorspeelvereisten. Dat wil niet zeggen dat weddenschappen met lagere odds niet gespeeld kunnen worden met een bonus. Deze zullen echter niet meetellen voor de doorspeelvereisten.

Veilig en vertrouwd

Het belangrijkste bij het wedden op sport is speelvreugde. Je wil de beste odds bij de website die je stortingen en uitbetalingen snel verwerkt. De welkomstbonussen zijn leuke lokkertjes, maar voor de lange termijn gaat het er om dat er gewoon leuk gespeeld kan worden.