Serie A live stream

serie a live stream

De Serie A wordt de laatste jaren gedomineerd door Juventus. Zo is het ook dit jaar niet anders. Voorheen ging de strijd voornamelijk tussen de twee ploegen uit Milaan, maar sinds Juventus weer terug is op het hoogste niveau gaan zij er voornamelijk vandoor met het kampioenschap. De tijden van Milan zijn voorlopig nog wel even voorbij.

Het wedden op de Serie A is zoals altijd anders dan andere competities. In Italie wordt er meer verdedigd gevoetbald en gebeurd er over het algemeen minder dan in andere competities. Er zijn gemiddeld meer gelijkspellen en minder doelpunten. Als je vaak een Serie A live stream A volgt zou je dit kunnen beamen. Dit maakt het wedden op voetbal en in dit geval het wedden op de Serie A voorspelbaarder of juist lastiger, het is maar hoe je het bekijkt.

Wedden op de Serie A

Ook dit jaar gaat Juventus aan kop. Op het moment van schrijven heeft Juventus nog steeds een flinke voorsprong en aangezien de Oude Dame de koning in verdedigen is geloven wij dat zij het niet meer gaan weggeven. Als je ook gelooft dat Juventus de kampioenschaal wederom gaat winnen, kun je nog bij verschillende bookmakers die weddenschap afsluiten. De quotering is vrij laag, namelijk 1.10, maar wellicht in combinatie met andere Serie A sportweddenschappen kan je het nog aantrekkelijker maken. Het maakt het volgen van een Serie A Live Stream een stuk leuker!

Naast het wedden op het kampioenschap zijn er natuurlijk ook nog andere interessante langdurige weddenschappen, zoals de topscorer. In de Serie A is het nog een spannend strijd, waar Dzeko, Higuain en Mertens waarschijnlijk gaan uitmaken wie de topscorer aan het eind van het seizoen wordt. Met name Mertens is een verassing voor vele, sinds hij bij gebrek aan beter in de spits werd geplaatst scoort hij er op los. Sluit nu jouw weddenschap af op de topscorer van de Serie A en juich mee wanneer jouw speler scoort tijdens je de Serie A live stream volgt.

Waar kan je de Serie A volgen?

De Serie A is de belangrijkste competitie van Italië en de uitzendrechten zijn in handen van Ziggo Sport. Zij zenden deze competitie al bijna drie jaar uit en het huidige contract loopt na dit seizoen af. Het is nog onduidelijk of ze gaan verlengen, maar tot die tijd is de Serie A in ieder geval via Ziggo Sport op televisie en via live stream middels de Ziggo Go app te volgen.

Als je puur een live stream wilt kijken en je hebt niet de beschikking over een abonnement op Ziggo Sport, dan kom je al snel bij Bet365 uit. Deze bookmaker is sinds oktober 2021 actief in Nederland en zend vrijwel alle Serie A wedstrijden via hun sportsbook uit. Hierdoor kun je via de website de wedstrijden in de Italiaanse competitie bekijken.

De enige vereiste is dat je beschikt over een geregistreerd account bij Bet365. Tevens dien je er wat tegoed op te storten, maar dat kan al vanaf een laag bedrag. Op die manier kan je enigszins ‘gratis’ naar Serie A wedstrijden kijken. Hetzelfde is ook van toepassing op Unibet, maar die bookmaker is niet actief in Nederland, waardoor je op een VPN aangewezen bent wat weer met extra uitdagingen komt.