Wedden op Boksen

Wedden op boksen

Wil je graag meer weten over wedden op boksen? Je hoeft niet verder te zoeken wij hebben vertellen je alles over hoe je weddenschappen kunt afsluiten en echt geld kunt winnen op de meest uiteenlopende bokswedstrijden. Boksen is onder veel Nederlanders en Belgen een enorm populaire sport en vele kenners en liefhebbers zitten dagelijks/wekelijks aan de buis gekluisterd om alle wedstrijden op tv te bekijken. Sommige fans gaan zover dat ze zelfs aanwezig willen zijn bij bokswedstrijden en ter plaatse, met vrienden of familie of via wedkantoren, wedden op boksen. Sinds de komst van het internet zijn er vele nieuwe mogelijkheden bijgekomen om te wedden op boksen en via de verschillende wedkantoren op internet kunnen er binnen enkele minuten direct weddenschappen op bokswedstrijden van over de hele wereld worden gesloten. Deze weddenschappen op boksen gaan razendsnel en tegen de beste en hoogst mogelijke noteringen ter wereld. Het is zelfs mogelijk om via verschillende aanbieders live tijdens wedstrijden die worden uitgezonden op tv te wedden tegen voortdurend veranderende noteringen.

Over Wedden op Boksen

Wedden op boksen is in tegenstelling tot veel andere sporten eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk. Doordat er maar 2 personen deelnemen aan een wedstrijd zijn er beperkte en gemakkelijk te controleren inzetmogelijkheden. Zo kan je o.a. inzetten op:

 • Winnaar
 • Hoe wordt er gewonnen?
 • Ronde wedden
 • Totaal aantal rondes
 • Wordt een van de boksers knock-out geslagen?
 • Wordt een van de boksers knock-out geslagen tijdens de eerste ronde?
 • Zal de elektriciteit uitvallen tijdens het gevecht?
 • Etc.

Weddenschappen op boksen kunnen vooraf en tot vlak voor de wedstrijd worden afgesloten en tegen vaststaande of veranderende uitbetalingen. Echte kenners en liefhebbers van boxen weten vaak te voorspellen wie de wedstrijd zal winnen en door op de juiste persoon of de juiste uitslag je inzetten te plaasten kan er goed geld verdiend worden met wedden op boksen. Door de vele verschillende mogelijkheden die techniek en het internet met zich meebrengen zijn er veel mogelijkheden om belangrijke wedstrijden direct te bekijken op TV of via de computer, door deze snelle opkomende technieken groeit wedden op boksen in Nederland gestaag.

Gokken op Boksen

Iedereen die verstand heeft van boksen vindt het leuk om informatie te delen met anderen. Door veel te lezen en te kijken naar verschillende bokswedstrijden en eventueel onderzoek te doen naar boksers en hun prestaties, kunnen boks liefhebbers flink veel geld verdienen met boks weddenschappen. Natuurlijk kunnen er onverhoopt dingen gebeuren waardoor een wedstrijd anders verloopt dan verwacht en waardoor je gokje op een bokswedstrijd verloren gaat. Zelf voor de kenners onder ons blijft geld in zetten op boksen een vorm van gokken op boksen waarmee men geld kan winnen en natuurlijk ook kan verliezen. Hou hier rekening mee en ondanks de eenvoud van gokken op boksen via internet moet men het budget goed in de gaten houden.

 • Flinke bonus bij het openen van een online account voor wedden op boksen.
 • Volledig anoniem en in het geheim geld inzetten.
 • Gewonnen gokgeld kan op iedere bankrekening ter wereld worden uitbetaald.
 • Direct je online wed account aanvullen met creditacrd of via IDeal.
 • Live of tot vlak voor de wedstrijd de laatste informatie in je weddenschap verwerken.