Online bookmakers reviews

Wedden op sport is niet ingewikkeld. Wel zijn er veel mogelijkheden om online weddenschappen te plaatsen op veel verschillende sportwedstrijden. Van voetbal tot wielrennen, en van basketbal tot honkbal, op vrijwel iedere sport is het mogelijk te wedden. Vervolgens kunt u op veel facetten van desbetreffende sport een weddenschap plaatsen.

Vanaf 1 oktober vind je hier bookmakers met een Nederlands vergunning. 

WEDDEN OP SPORT, HOE WERKT DAT EIGENLIJK?

Laten we wedden op voetbal als voorbeeld nemen. U kunt allereerst  de winnaar voorspellen of dat het een gelijkspel wordt. Vervolgens kunt u zich ook wagen aan het voorspellen van de juiste uitslag en misschien durft u het ook wel aan om de ruststand te voorspellen. Tot zover is er nog niks geks gezegd. Maar wist u dat het ook mogelijk was te voorspellen hoeveel hoekschoppen, vrijetrappen en gele kaarten er in de wedstrijd vallen? Met andere woorden: het is mogelijk op alle onderdelen van de voetbalwedstrijd een weddenschap af te sluiten. Op die manier worden ook ‘niemanddalletjes’ ineens spannende wedstrijden om te volgen. Op deze pagina leggen we u uit hoe u een weddenschap kunt plaatsen en geven we u direct een aantal handige tips!

Een weddenschap is zo geplaatst!

Online wedden op sport is absoluut niet ingewikkeld. Als u de site weet te vinden en u weet hoe een account moet aanmaken bent u al een heel eind! Het kan vervolgens wel wat gepuzzel zijn met alle odds en winkansen die u om de oren vliegen. Geen nood, na enige tijd bent u helemaal gewend aan deze termen en weet u niet beter. Het is in ieder geval erg belangrijk de zogenoemde odds goed in de gaten te houden. Deze cijfers geven namelijk aan hoeveel keer uw inzet wordt vermenigvuldigd en wat dus uw winst is wanneer u de juiste voorspelling hebt gedaan. Zo betekent een odd van 1:3 dat u drie keer uw inzet terug krijgt. Hoe hoger de odd, des te risicovoller is uw inzet. Wanneer u bijvoorbeeld voorspelt dat Ajax van de Graafschap wint hoeft u geen hoge odds te verwachten. Dit is anders wanneer Ajax tegen bijvoorbeeld Barcelona speelt. Logisch toch?

SOORTEN WEDDENSCHAPPEN

Wat misschien niet zo voor de hand ligt zijn de verschillende soorten weddenschappen die geplaatst kunnen worden op één of verschillende wedstrijden. Deze soorten weddenschappen kunnen het wedden op sport nog spannender (en winstgevender) maken! Hieronder een kort overzicht van het type weddenschappen.

Enkele Weddenschap

Dit is de standaard weddenschap waar u kunt kiezen uit één of verschillende weddenschappen. De odds zijn zoals weergeven en de verschillende weddenschappen worden apart gerekend.

Combinatie Weddenschap

Een combinatie weddenschap maakt het wedden op sport nog uitdagender. Dit type weddenschap is meer weggelegd voor de experts – of de geluksvogels! Bij een combinatie weddenschap worden de verschillende weddenschappen gecombineerd. Dit heeft als resultaat hogere odds en meer winst – de winkans neemt alleen af omdat alle weddenschappen juist moeten zijn om uitbetaald te krijgen. Bij een combinatie weddenschap worden de verschillende weddenschappen dus als 1 weddenschap gezien en combineert het dus ook de odds van deze weddenschappen. De echte kenner gaat dus voor deze weddenschap met kans op grote winsten.

Systeem Weddenschap

Een systeem weddenschap is een soort van mix van bovengenoemde weddenschappen. Stel u sluit een weddenschap af voor drie verschillende wedstrijden. Met een systeem weddenschap combineert u deze in alle mogelijke combinaties. In het geval van 3 verschillende weddenschappen zijn dit een totaal van 7 gecombineerde weddenschappen: 3 enkele, 3 dubbele en 1 3-voudige weddenschap. Met een 5 euro als inzet komt dit totaal op (7×5) 35 euro inzet. Doordat u meerdere weddenschappen plaatst is de inzet over het algemeen dus hoger, maar mocht u bijvoorbeeld 2 wedstrijden juist hebben en 1 onjuist dan is niet alles verloren en behaalt u evengoed een mooie winst. Uiteraard bij alle juiste weddenschappen levert ook de systeem weddenschap veel geld op.

EEN PAAR HANDIGE TIPS

Een eerste belangrijke tip: stel een budget vast. Weet van te voren hoeveel geld u wilt inzetten en houdt u zich hier dan ook aan. Het is alleen maar vervelend als u onverhoopt teveel geld verlies. Ten tweede is het natuurlijk raadzaam goed op de hoogte te zijn van de sport waar u op wed. Als u bijvoorbeeld een kenner bent van het Engelse voetbal ligt het voor de hand dat u zich op deze competitie richt en niet op de Italiaanse. Een derde goede tip is dat er online altijd leuke acties zijn te vinden. Bijvoorbeeld rond een groot toernooi of wanneer de competities net beginnen. Zoekt u online eens naar deze acties of bekijk ons wedden op sport nieuws! Een laatste tip is dat u altijd blijft wedden omdat u het leuk vindt! Wanneer het veel frustratie oplevert mist het wedden op sport zijn doel.