Mobiel Wedden

Naast de mogelijkheid om standaard via het internet te wedden en de beschikking te hebben over een speelaccount, is het bij sommige wedkantoren ook mogelijk om mobiel te wedden. Op deze wijze kun je met een speelaccount direct, altijd en overal ter wereld via je mobiele telefoon live streamen en weddenschappen af sluiten tegen dezelfde noteringen als via het internet.

Wanneer je beschikt over een mobiele telefoon met internet dan is de stap binnen enkele seconden gezet om mobiel wedden mogelijk te maken. Het is in onze ogen wel verstandig om eerst online een account aan te maken, je persoonlijke gegevens in te voeren en saldo toe te voegen aan je speelrekening via internet. Dit gaat sneller, gemakkelijker en is veiliger. Wanneer je eenmaal beschikt over een online account dan kun je met dezelfde account inloggen via je mobiele en direct mobiel wedden. Dezelfde weddenschappen worden op je mobiele telefoon weergegeven als de weddenschappen welke online staan. Mobile wedden kost niets extra’s en is direct te gebruiken met dezelfde gevens als welke je online gebruikt. Eventuele winsten of verliezen worden direct bijgeschreven op je account en zijn daarna via je mobiele of je zelfde online account beschikbaar voor uitbetaling.

Aanbieders van Mobiel Wedden & Live Stream

Tegenwoordig bieden de meeste aanbieders van weddenschappen de mogelijkheid aan om te live streamen en ook weddenschappen op je mobiel of tablet te plaatsen. Sommige aanbieders hebben zelfs een speciale Sportsbook App ontwikkeld om eenvoudig en snel weddenschappen te plaatsen, en de mogelijkheid om te live streamen waar en wanneer je ook wilt. Dat is wel zo handig. Hieronder vindt je de beste aanbieders. Wil je direct een weddenschap plaatsen op mobiel? Dat kan.

Direct weddenschappen plaatsen – waar je ook bent

Mobiel wedden kan gokken en wedden op sport nog aantrekkelijker maken. Stel je voor dat je een voetbalwedstrijd bezoekt en bedenkt dat je een wedje wilt leggen op de uitkomst van de wedstrijd. Door gebruik te maken van je mobiel kun je direct inloggen op je account en een weddenschap afsluiten op je favoriete club op spelers. Het is via je mobiele telefoon zelfs mogelijk om live te wedden op wedstrijden en via de tribune geld in te zetten op wie het volgende doelpunt gaat maken, wie het eerst een kaart krijgt of wie als eerste uit de wedstrijd zal worden gestuurd. Mobiel wedden kan via iedere willekeurige telefoon welke beschikt over internet en met dezelfde gegevens als waarmeer je inlogt via internet kun je direct inloggen op je account met je mobieltje. Mobiel wedden is snel, gemakkelijk en je kunt direct de beste noteringen en uitkeringen raadplegen. Wedden op je mobiel is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en alle odds staan overzichtelijk voor genoteerd op de websites van de bookmakers. Wanneer je niet al reeds beschikt over een account bij een van de verschillende bookmaker dan kun je eventueel ook direct via je mobiel een account aanmaken bij een wedkantoor en via je mobiel geld storten op je account.