Live wedden

Plaats nu je weddenschap bij Wallacebet en ontvang tot €150 bonus

Ben jij op zoek naar een website waar je gerust en veilig tegen de beste odds je live weddenschappen kunt plaatsen? Wij geven je advies over de beste aanbieders van live weddenschappen en direct de mogelijkheid om in te zetten op één van je favoriete wedstrijden in welke sport dan ook.up to date voetbal statsLive wedden, of zoals de Engelsen het ook wel noemen “live betting”, betekent dat spelers tijdens een wedstrijd ‘live’ hun weddenschappen kunnen plaatsen. Dankzij de moderne techniek is dit een steeds populairdere soort van wedden. Stel je voor, je wilt graag inzetten op PSV v Ajax, maar hebt geen idee hoe de wedstrijd zal verlopen. Waarom zou je dan risico nemen en je geld op een grote onzekerheid inzetten, als je net zo goed even kunt afwachten hoe de teams uit de kleedkamer komen? Je doet er dan beter aan om in te zetten op een weddenschap als de wedstrijd al begonnen is.

eredivisie info

Hoe plaats ik een live weddenschap?

Het belangrijkste is om te weten dat een live weddenschap geplaatst wordt tijdens de wedstrijd. Vanaf het eerste fluitsignaal gaan deze weddenschappen van start en zullen de odds gedurende de hele wedstrijd veranderen. Let op! Live wedden kan ook op je mobiel! Hieronder leggen we je stapsgewijs uit waar je deze weddenschappen kunt vinden en plaatsen en via stream live kunt bijhouden.

Hulp bij plaatsen van live weddenschap:

  • Vind je wedstrijd
  • Vind de juiste weddenschap
  • Plaats de weddenschap
  • Houd je weddenschap bij

Stap 1 – Vind je wedstrijd

Om het makkelijk te houden bieden sommige websites tegenwoordig een zoekfunctie aan. Zo kun je snel en eenvoudig de wedstrijd vinden waarop je wil inzetten.
Weet je echter nog niet waar je op wil inzetten, maar heb je gewoon zin om een gokje te wagen, dan kun je zien wat er momenteel live wordt aangeboden. Vaak is hier ook een Live stream aan verbonden.

Ook kun je bij de betere websites zien welke wedstrijden er in het komende uur, 2 uur of dagdeel beginnen. Wil jij weten of een wedstrijd aangeboden gaat worden in het live wedden aanbod? Kijk dan in de Kalender voor een overzicht van alle wedstrijden en evenementen die aangeboden zullen worden. In deze kalender kun je ook zien of jouw wedstrijd aangeboden zal worden als live stream.

Stap 2 – Vind de juiste weddenschap

Match Winner? Handicap? Of toch maar het aantal doelpunten in een wedstrijd? Er zijn veel markten om uit te kiezen. Voor meer informatie over de verschillende inzetmogelijkheden kun je terecht in ons artikel over de talloze wedmogelijkheden. Als je de juiste wedstrijd hebt gevonden, zie je midden in het scherm alle wedmogelijkheden. Vooral bij de populaire wedstrijden kunnen dit er nogal wat zijn! In je webbrowser kun je echter door tegelijkertijd op Ctrl en F te duwen, zoeken naar een steekwoord. Dat maakt het een stuk makkelijker om je weddenschap te vinden!

Stap 3 – Plaats de live weddenschap

Live weddenSportwedstrijd en juiste weddenschap gevonden? Tijd om in te zetten! Klik op de uitkomst die jij voorspelt en deze zal rechts in het scherm worden toegevoegd aan je betslip. Vul het gewenste bedrag in dat je wilt inzetten. Voor de meeste websites is de minimale inzet voor een sportweddenschap 10 eurocent. Let op, bij live weddenschappen veranderen de odds voortdurend. Het kan dus zijn dat terwijl jij je weddenschap plaatst de odds veranderd zijn. In dat geval krijg je een foutmelding dat de odds gewijzigd zijn en dien je de weddenschap opnieuw te plaatsen. Ook kun je kiezen om alle odds veranderingen te accepteren. Dan accepteer je alle wijzigingen, zowel omhoog als omlaag, van de odds van het moment dat je de wedcoupon aanmaakte.

Stap 4 – Houd de live weddenschap bij

Je weddenschap is nu geplaatst. Nu wordt het spannend tot aan het laatste fluitsignaal. Ga jij er met de duiten vandoor of vang je bot door een penalty in de laatste minuut? Het is nog leuker natuurlijk om je weddenschap live bij te houden. En dat kan met de live stream die verschillende online bookmakers tegenwoordig aanbieden. Er worden prachtige wedstrijden aangeboden tegenwoordig. Kies uit één van de vele krakers op de Europese voetbalvelden, dagelijks tientallen tenniswedstrijden van over de hele wereld of de crème de la crème van de basketbalwereld in de NBA. En dat gratis als je ingelogd bent op je account bij de bookmaker die live streams aanbiedt.