Live Stream

Live stream

Live Streams zijn uitzendingen van een evenement zoals bijvoorbeeld sportwedstrijden die live via internet te bekijken zijn op je computer, tablet of mobiel. Een wedden op sport fan is bijna altijd ook een fan van live uitzendingen om dat live wedden het vaak nog leuker en spannender maakt. Op deze pagina een guide naar live streams en live uitzendingen online van je favoriete sporten!

Lees ook: Ultieme weddenopsport guide | Wedden op voetbal | Dagelijkse wedtipseSports | 

Het spreekt voor zich dat een weddenschap zich beter laat plaatsen als er enige kennis van zaken is. De ervaren gokker gaat ook zo te werk. Loop zo min mogelijk risico door in te zetten op een weddenschap die logischerwijs niet kan verliezen. Dankzij live weddenschappen en live streams hoeven spelers geen sportexperts te zijn om mooie winsten te behalen met sportweddenschappen.

Waar vind ik online live streams en live uitzendingen?

Dat is precies de vraag die we uitgebreid voor je gaan beantwoorden. Hier onder bespreken we alle manieren hoe je live streams en live uitzendingen kan kijken gesorteerd per medium en per sport. Lees verder of skip meteen naar:

  • Livestreams bij online bookmaker / wedkantoor
  • Publieke televisie
  • Betaalde televisie
  • Betaalde streams
  • Social media
  • Twitch
  • Per sport

We beginnen met de meest voor de hand liggende manier:

Pas op! gratis live streams

Met een paar zoektermen als “gratis live stream”, “kijk live” of “gratis live voetbal” vind je al gauw tal van websites die zeggen gratis live sport aan te bieden. Het is echter altijd beter om voor een vertrouwde omgeving te gaan. En dat geldt natuurlijk ook voor live streams op het internet! De meeste websites met gratis streams zijn ten overladen met advertenties, storende pop ups en de tenenkrommende vensters die alleen weggeklikt kunnen worden als er op het verborgen, minuscule kruisje geklikt wordt… En dan meestal nog eens ontelbaar meer popup vensters. Deze sites bieden geen gratis streams omdat ze zo graag de sport willen delen met de wereld, maar ze willen je zo veel mogelijk reclame laten zien en vaak ook nog eens informatie van je computer vissen. Zij azen op persoonsgegevens van nietsvermoedende streamers of plaatsen ongewenste software op de harde schijf van de sportliefhebber, waarmee allerhande informatie opgevraagd kan worden. Beter bekijken we onze sportwedstrijden dus geheel zonder risico op een legale manier.

Live streams bij een online wedkantoor

Op dit moment hebben we geen online wedkantoren kunnen vinden die Nederlandse spelers accepteren en live streams aanbieden. In België kan je wel een account aanmaken bij wedkantoren die livestreams aanbieden zoals bijvoorbeeld Unibet en Ladbrokes. In Nederland was dit tot een paar jaar terug ook mogelijk maar momenteel is het afwachten tot de nieuwe wet kansspelen op afstand in gaat.

Vroeger… vroegah zaten we bijna letterlijk voor een dubbeltje op de eerste rij bij diverse online bookmakers in Nederland. Diverse websites boden streams van alle grote sporten en voor nieuwe spelers lag er altijd een prachtige welkomstbonus klaar. Er was keus uit veel verschillende live streams met uitstekende geluids- en beeldkwaliteit. Streams zijn beschikbaar voor alle klanten en kunnen altijd online opgevraagd worden. Hieronder een beschrijving hoe dit precies werkte.

Hoe werken live streams bij een online bookmaker?

Om het simpel en leuk te houden, hebben wij onderzocht hoe deze gratis live streams precies werken bij de online bookmakers. Als voorbeeld gingen wij destijds aan de slag met een favoriete Nederlandse online bookmaker, die dagelijks een mooi schema aanbiedt van live streams van de grootste sportevenementen. Zo zenden zij bijvoorbeeld alle grote tennistoernooien live uit.

Om een live stream te kijken doe je het volgende:
  • Log in op je account
  • Kijk in de kalender of jouw wedstrijd wordt aangeboden in live steam
  • Klik op het paarse TV logo en bekijk jouw wedstrijd live mee!

Het enige dat een casino vraagt van haar spelers om toegang te krijgen tot de live streams, is dat er geld op het account staat. Dus met slecht 1 eurocent op je account heb je al toegang tot de mooiste live streams, zonder irritante reclames of risico’s op virussen.

Hoe weet ik welke live streams beschikbaar zijn bij online bookmakers?

Het aanbod van live streams verschilt per bookmaker of omwille van bepaalde rechten zelfs per regio. Het kan dus zijn dat een bepaald toernooi wel wordt uitgezonden bij bookmaker B, maar dat bookmaker A helaas geen rechten heeft opgekocht voor een bepaalde wedstrijd. Dan is het dus leuk om te weten welke websites precies wat aanbieden. Onze favoriete Nederlandse bookmaker heeft hier een speciale pagina voor ingericht, waarop een duidelijk overzicht wordt gegeven van welke wedstrijden wanneer worden uitgezonden.

Log in op je account, ga naar de tv-gids van live streams en klik simpelweg op het icoontje naast een bepaalde wedstrijd (TV) om de live stream met live commentaar te beginnen.

Voordeel wedden met live stream

Het voordeel van wedden met live stream spreekt bijna voor zich. Het is natuurlijk een heel stuk makkelijker om een beslissing te maken op een bepaalde wedstrijd, als je deze live aan het volgen bent. Een extra voordeel is de grote verzameling aan verschillende live streams die je als speler automatisch voor handen krijgt. Alleen al wat voetbal betreft biedt een bookmaker al meer dan 50 verschillende competities en bekertoernooien van over de hele wereld aan. Zo hebben wij het afgelopen jaar gratis kunnen meegenieten van voetbalkrakers tussen bijvoorbeeld Boca Juniors en River Plate, Borussia Dortmund en Schalke 04, El Clasico Real Madrid en Barcelona of de titanenstrijd in Griekenland tussen Panathinaikos en Olympiakos.

Genieten geblazen voor de sportliefhebber die op zoek is naar een veilige en betrouwbare manier om te wedden op zijn favoriete sport.