Dagelijkse voorspellingen en wedtips

De redactie van Weddenopsport.eu heeft in de zeven jaar sinds de oprichting van de website heel wat ervaring opgedaan. We weten als geen ander welke informatie relevant is voor liefhebbers van wedden op sport en welke weddenschappen wel of juist niet zijn aan te raden om af te sluiten. Om te testen hoe onze jarenlange ervaring het doet in de weerbarstige praktijk van het wedden op voetbal delen we op deze pagina vrijwel dagelijks onze verwachtingen voor aankomende wedstrijden. Door middel van een grondige analyse van diverse statistieken geven we wedtips voor de beste wedstrijden in de grootste Europese competities. Je kunt onze informatie gebruiken om inzichten te verkrijgen en zo mogelijk beter te worden in het wedden op voetbal.

Momenteel heeft de redactie 54,73% (330 weddenschappen van de 603 weddenschappen) goed voorspeld.

Onze wedtips en voetbalvoorspellingen voor aankomende voetbalwedstrijden

Vandaag hebben we de volgende wedstrijden en bijbehorende voetbalweddenschappen geselecteerd:

Voorspelling 606: IJsland wint van Turkije

Turkije – IJsland
Competitie: EK Kwalificatie

Datum en tijdstip: donderdag 14 november; 18:00 uur   
Locatie: Turk Telekom Stadyumu, Istanbul   
Quotering bij Buff.bet: 4,88
Quotering bij Evobet: 4,75
Quotering bij Campeonbet: 4,75

Waarom wedden op winst voor IJsland

In de kwalificatiegroep H voor het aankomende EK staat Turkije samen met Frankrijk bovenaan. IJsland staat vier punten achter op deze twee koplopers. Hoewel Turkije beter in vorm lijkt met drie keer winst en een gelijkspel in de laatste vier duels, hebben ze het vaak lastig tegen IJsland. De IJslanders wonnen namelijk vier van de laatste vijf onderlinge ontmoetingen. De laatste drie keer wisten ze van Turkije te winnen. Wij kiezen er daarom voor om te wedden op de underdog.

Wedtip 605: Engeland wint van Montenegro

Engeland – Montenegro
Competitie: EK Kwalificatie
Datum en tijdstip: donderdag 14 november; 20:45 uur  
Locatie: Wembley, Londen  
Quotering bij Buff.bet: 1,07
Quotering bij Evobet: 1,06
Quotering bij Campeonbet: 1,06

Waarom wedden op winst voor Engeland

Engeland is al praktisch zeker van het EK. Ze wonnen vijf van hun zes kwalificatieduels en maakten al 26 goals. Als ze winnen van Montenegro is de buit helemaal binnen. De laatste vijf ontmoetingen verloor Engeland niet van deze tegenstander. In maart van dit jaar werd het maar liefst 1-5 voor Engeland. Zeker in de huidige vorm moet het daarom geen probleem zijn voor de thuisploeg.

Voorspelling 604: Tsjechië wint van Kosovo

Tsjechië – Kosovo  
Competitie: EK Kwalificatie
Datum en tijdstip: donderdag 14 november; 20:45 uur  
Locatie: Doosan Arena, Pilzen  
Quotering bij Buff.bet: 1,61
Quotering bij Evobet: 1,61
Quotering bij Campeonbet: 1,61

Waarom wedden op winst voor Tsjechië

Kosovo en Tsjechië ontlopen elkaar weinig in de EK Kwalificatie. Tsjechië heeft één punt meer na zes duels. In september wist Kosovo nog met 2-1 van Tsjechië te winnen. Bij officiële wedstrijden in eigen land is Tsjechië echter een stuk beter. Kosovo pakt ook de meeste punten in eigen land. Onze uitslag voorspelling is daarom dat het thuisland, Tsjechië, dit duel gaat winnen.

Eerdere voetbalweddenschappen:

Voorspelling 603: Nederlandse dames winnen van Slovenië
Uitslag: 4-1 voor Nederland 

Nederland – Slovenië
Competitie: EK Kwalificatie

Datum en tijdstip: dinsdag 12 november; 20:00 uur   
Locatie: Gelredome, Arnhem  
Quotering bij Toto: –

Waarom wedden op winst voor Nederlandse dames

De Nederlandse Leeuwinnen zijn heer en meester in hun kwalificatiegroep voor het aankomende EK. Ze staan na vijf duels op vijf keer winst en dus vijftien punten. Slovenië staat tweede in de groep met zes (!) punten. Eerder deze kwalificatiecyclus speelden de landen al tegen elkaar. Toen werd het 2-4 voor Nederland. Nu ze thuis spelen is de verwachting dat ze Slovenië helemaal inpakken. Onze uitslag voorspelling is daarom: winst voor Nederland.

Wedtip 602: Peterborough wint van Cambridge
Uitslag: 2-1 voor Peterborough

Peterborough United – Cambridge United
Competitie: EFL Cup
Datum en tijdstip: dinsdag 12 november; 20:30 uur  
Locatie: Weston Homes Stadium, Peterborough  
Quotering bij Toto: 1,50

Waarom wedden op winst voor Peterborough

De EFL Cup werkt in de eerste ronde met een groepsfase. Hierin staat Peterborough op zes punten na twee duels terwijl Cambridge op één puntje is blijven steken. De twee ploegen troffen elkaar in 2017 voor het laatst. Toen wist Peterborough te winnen. Zij spelen dan ook in de League 1 terwijl Cambridge in de League 2 uitkomt. Op papier is Peterborough de grote favoriet om dinsdagavond van Cambridge te winnen en de koppositie in de groep te verstevigen.

Voorspelling 601: Sunderland wint van Scunthorpe
Uitslag: 3-0 voor Scunthorpe 

Scunthorpe United – Sunderland  
Competitie: EFL Cup    
Datum en tijdstip: dinsdag 12 november; 20:45 uur
Locatie: Sands Venue Stadium, Scunthorpe   
Quotering bij Toto: 2,07

Waarom wedden op winst voor Sunderland

Scunthorpe en Sunderland ontlopen elkaar maar weinig in hun groep in de EFL Cup. De thuisclub heeft vier punten na twee duels terwijl Sunderland op drie punten staat. De laatste drie ontmoetingen werd het twee keer gelijk, terwijl Sunderland het derde duel wist te winnen. Sunderland speelt echter niet voor niks een niveau hoger dan Scunthorpe. De thuisclub zit in de League 2 en Sunderland in de League 1. Wij schatten de bezoekers mede daarom hoger in en wedden op winst voor Sunderland.

Archief met eerdere voetbalweddenschappen:

Op 14 december 2018 begonnen we met de redactie de rubriek “dagelijkse voorspellingen en wedtips”. Alle voorspellingen kan je terugvinden in ons archief. Het archief is opgedeeld per 150 voorspellingen:

1-150 | 151-300 | 301-450 | 451-600