Dagelijkse wedstrijd voorspellingen & wedtips

Op deze pagina dagelijks updates met wedtips. Wedstrijd voorspellen door professionals met quoteringen van onder andere de Toto en andere online bookmakers. (Let op, quoteringen op bookmakers site kunnen wijzigen. Vermelde quotering is op het moment van schrijven)

Momenteel heeft de redactie 54,85% (526 weddenschappen van de 959 weddenschappen) goed voorspeld.

De redactie van Weddenopsport.eu heeft in de zeven jaar sinds de oprichting van de website heel wat ervaring opgedaan. We weten als geen ander welke informatie relevant is voor liefhebbers van wedden op sport en welke weddenschappen wel of juist niet zijn aan te raden om af te sluiten. Om te testen hoe onze jarenlange ervaring het doet in de weerbarstige praktijk van het wedden op voetbal delen we op deze pagina vrijwel dagelijks onze verwachtingen voor aankomende wedstrijden. Door middel van een grondige analyse van diverse statistieken geven we wedtips voor de beste wedstrijden in de grootste Europese competities. Je kunt onze informatie gebruiken om inzichten te verkrijgen en zo mogelijk beter te worden in het wedden op voetbal.

Onze wedtips en voetbalvoorspellingen voor aankomende voetbalwedstrijden

Vandaag hebben we de volgende wedstrijden en bijbehorende voetbalweddenschappen geselecteerd:

INSTANT UPDATES VAN DE LAATSTE VOORSPELLINGEN? KLIK OP HET BEL ICOON EN MELD JE AAN VOOR NOTIFICATIES.

Bel niet zichtbaar als je al aangemeld bent. Je krijgt meteen bericht op mobiel of desktop wanneer we een nieuwe wedtip plaatsen zodat jij je weddenschap kan plaatsen met dezelfde quotering als wij. 

2-3juist
Competitie:

Datum en tijdstip: 30/08/2020 8:00 pm

Locatie: Stade Francis - Le Blé, Brest

Quotering

Waarom wedden op winst voor Marseille

Marseille kwam vanwege corona-gevallen nog niet in actie in de Ligue 1 dit seizoen. Brest verloor de competitieopener met maar liefst 4-0 en kende dus een zeer matige start. Onderling doet Brest het normaliter niet al te best tegen Marseille. Ze wonnen namelijk maar één van de laatste zeven voetbalwedstrijden. Qua recente vorm ziet Marseille er ook net wat beter uit dan de thuisploeg. Daar komt nog bij dat Marseille vorig jaar knap tweede werd achter PSG terwijl Brest kleurloos veertiende werd. Wij zetten daarom in op winst voor de bezoekers en gokken op winst voor Marseille.

2-0onjuist
Competitie:

Datum en tijdstip: 30/08/2020 3:00 pm

Locatie: Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Ètienne

Quotering

Waarom wedden op winst voor Lorient

In de eerste speelronde van de Ligue 1 wist Lorient knap te winnen van Strasbourg. Saint-Etienne speelde vanwege corona nog geen enkel duel. De thuisclub werd vorig jaar slechts zeventiende in de competitie. Lorient speelde vorig seizoen een niveautje lager en mag het nu weer eens in de Ligue 1 proberen. De bezoekers zijn zes duels op rij ongeslagen. Saint-Etienne won juist maar één van zijn laatste vijf. Onderling deed Lorient het voor de degradatie in 2017 meestal prima tegen Saint-Etienne. Ze wonnen zeven keer, verloren acht keer en het werd twee keer gelijk in de laatste zeventien onderlinge voetbalwedstrijden. Door de recente vorm en dit verleden denken we dat Lorient dit maal de overhand heeft en dat is onze uitslagvoorspelling.

0-1juist
Competitie:

Datum en tijdstip: 30/08/2020 3:00 pm

Locatie: Stade Saint-Symphorien, Metz

Quotering

Waarom wedden op winst voor Monaco

AS Monaco is de Ligue 1 begonnen met een gelijkspel tegen Stade Reims. Het team uit het prinsendom werd vorig seizoen negende. Tegenstander Metz werd vorig seizoen vijftiende in de Ligue 1. De thuisclub heeft nog geen duel gevoetbald dit seizoen. In oefenduels deden ze het prima, met maar één keer verlies in zes duels. In eerdere onderlinge resultaten zien we echter een sterk voordeel voor Monaco naar boven komen. De Monegasken wonnen maar liefst zeven van de laatste tien wedstrijden tegen Metz. Het werd opvallend genoeg geen enkele keer gelijk. Bij deze wedstrijd kiezen wij er daarom ook voor om in te zetten op winst voor Monaco.

0-2juist
Competitie:

Datum en tijdstip: 29/08/2020 9:00 pm

Locatie: Stade de la Meinau, Straatsburg

Quotering

Waarom wedden op winst voor Nice

Nice en Strasbourg ontmoeten elkaar in de tweede speelronde van de Ligue 1. Nice wist het eerste duel prima met 2-1 te winnen. Strasbourg ging onderuit tegen Lorient en kreeg maar liefst drie goals om de oren. Wanneer we kijken naar de onderlinge resultaten dan doet Strasbourg het verrassend genoeg beter. Ze wonnen drie van de laatste vijf voetbalwedstrijden tegen Nice. Vorig jaar eindigde Strasbourg echter als tiende, terwijl Nice bovenin meedraaide en als vijfde de competitie afsloot. Wij denken door deze resultaten en door de recente wedstrijden dat Nice de betere van de twee is. Bovendien zijn de quoteringen voor winst van de bezoekers uitstekend. Onze wedtip is inzetten op winst voor Nice.

2-1juist
Competitie:

Datum en tijdstip: 29/08/2020 7:00 pm

Locatie: Johan Cruijff Arena, Amsterdam

Quotering

Waarom wedden op winst voor Ajax

Ajax is lekker bezig in voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Eredivisie. Hoewel de Amsterdammers met Hakim Ziyech een zeer bepalende voetballer verloren is dit niet terug te zien in de resultaten. Zeven vriendschappelijke duels op rij werden gewonnen. Bovendien gebeurde dit vaak met klinkende cijfers en veel doelpunten. Eintracht Frankfurt is een stevige test in de oefencampagne van Ajax. De Duitse ploeg werd vorig jaar negende in de Bundesliga en deed het ook in Europa leuk. Frankfurt is nog niet op volle sterkte en scherpte. Ze wonnen één van hun laatste drie oefenwedstrijden (van PSV). Wij denken dat bij dit duel Ajax de betere zal zijn en dat is onze uitslagvoorspelling.

1-1onjuist
Competitie:

Datum en tijdstip: 29/08/2020 5:30 pm

Locatie: Wembley, Londen

Quotering

Waarom wedden op winst voor Liverpool

In de strijd om de Community Shield neemt de kampioen van Engeland het op tegen de winnaar van de FA Cup. Zodoende strijden op Wembley Liverpool en Arsenal tegen elkaar voor de eerste prijs van het nieuwe voetbalseizoen in Engeland. Liverpool was vorig seizoen oppermachtig in de Premier League en heeft het team bij elkaar weten te houden in de transferperiode. Arsenal heeft vorig seizoen goed afgesloten met de winst van de FA Cup, maar kende verder een vrij kleurloos jaar. De Gunners werden achtste en hadden 43 (!) punten minder dan Liverpool. Wij denken dat deze verhoudingen niet zo snel zijn verschoven en kiezen daarom voor inzetten op winst voor Liverpool.

4-1juist
Competitie:

Datum en tijdstip: 28/08/2020 9:00 pm

Locatie: Groupama Stadium, Lyon

Quotering

Waarom wedden op winst voor Lyon

Lyon speelt vrijdagavond zijn eerste voetbalduel in de Ligue 1 in het seizoen 2020-21. De club van aanvoerder Memphis Depay heeft deze uitgestelde start vanwege de goede prestaties in de Champions League. Dijon verloor zijn eerste duel in de vorige speelronde met 0-1. Onderling zien we de overmacht van Lyon tegen Dijon. Ze verloren maar twee van de laatste negen onderlinge wedstrijden. Lyon werd bovendien niet voor niks zevende vorig seizoen, terwijl we Dijon in de Ligue 1 in 2019-20 op plek zestien zagen finishen. Wij wedden daarom op winst voor de thuisploeg.

1-2onjuist
Competitie:

Datum en tijdstip: 28/08/2020 8:00 pm

Locatie: Pinatar Arena, Murcia

Quotering

Waarom wedden op winst voor Villarreal

In voorbereiding op het nieuwe seizoen in La Liga speelt Valencia vrijdagavond een oefenpotje tegen Villarreal. De clubs zijn normaal vaak aan elkaar gewaagd. In de laatste 22 onderlinge wedstrijden won Valencia negen keer, Villarreal acht keer en werd het vijf keer gelijk. In de laatste wedstrijd tussen de twee club wist Villarreal met 2-0 te winnen. In La Liga eindigde Villarreal vorig seizoen vijfde en daarmee ruim boven Valencia op plek negen. Wij verwachten dat ze deze voorsprong in vorm nog altijd hebben en zetten daarom in op winst voor Villarreal.

0-1onjuist
Competitie:

Datum en tijdstip: 28/08/2020 4:00 pm

Locatie: Kufstein Arena, Kufstein

Quotering

Waarom wedden op winst voor Feyenoord

Feyenoord neemt het in dit oefenduel op tegen Hamburger SV. De Duitse club voetbalt tegenwoordig op het tweede niveau en is daardoor in ieder geval op papier een stuk minder dan de Rotterdammers. Feyenoord hoopt natuurlijk weer mee te doen om de landstitel in Nederland. Wanneer we kijken naar de recente vorm dan hebben we goede hoop dat Feyenoord inderdaad gaat winnen. HSV verloor namelijk vijf keer op rij, terwijl Feyenoord juist vijf duels op rij ongeslagen is. Onze uitslagvoorspelling is daarom dat Feyenoord deze vriendschappelijke wedstrijd gaat winnen.

2-1onjuist
Competitie:

Datum en tijdstip: 26/08/2020 8:00 pm

Locatie: Fortuna Sittard Stadion, Sittard

Quotering

Waarom wedden op winst voor VVV

In de vorig seizoen afgebroken Eredivisie-seizoen werd VVV op de dertiende stek geplaatst. De club uit Venlo voetbalt in 2020-21 voor het vierde seizoen op rij in de Eredivisie. Fortuna Sittard werd vorig seizoen zestiende en zal er niet rouwig om zijn geweest dat er geen promotie en degradatie heeft plaatsgevonden. Fortuna speelt komend seizoen voor de derde keer op rij in de Eredivisie. Onderling is er niet veel verschil tussen de beide teams. Door de resultaten van vorig seizoen schatten we echter VVV net wat hoger in dan Fortuna. Onze uitslagvoorspelling is daarom winst voor VVV in dit ‘Eredivisie Comeback’ oefenduel.

Op deze pagina vind je bovenaan de nieuwste voetbal voorspellingen. Bekijk hier het archief van oude voorspellingen:

1-150 | 151-300 | 301-450 | 451-600 | 601-750 | 751- 900