Dagelijkse wedstrijd voorspellingen & wedtips

UPDATE JUNI: De competities waar Wedden op Sport zich met zijn wedtips op richt, zijn allemaal afgelopen en beginnen halverwege de zomer weer. Dit jaar geen droogte tussen de seizoenen, want het EK 2021 zit er aan te komen. Op vrijdag 11 juni gaat dit toernooi van start en uiteraard mag je dan ook wedtips van ons verwachten gedurende het hele toernooi.

In de tussentijd kan je bij onze voorbeschouwing terecht en ook vertellen we je in dit artikel meer over de mogelijkheden met betrekking tot het afsluiten van weddenschappen. Dit zodat je helemaal ingelezen en voorbereid aan het EK 2021 deelneemt met een gokje op jouw favoriete ploegen!


Op deze pagina dagelijks updates met wedtips. Wedstrijd voorspellen door professionals met quoteringen van onder andere de Toto en andere online bookmakers. (Let op, quoteringen op bookmakers site kunnen wijzigen. Vermelde quotering is op het moment van schrijven)

Momenteel heeft de redactie 55,58% (742 weddenschappen van de 1334 weddenschappen) goed voorspeld.

De redactie van Weddenopsport.eu heeft in de zeven jaar sinds de oprichting van de website heel wat ervaring opgedaan. We weten als geen ander welke informatie relevant is voor liefhebbers van wedden op sport en welke weddenschappen wel of juist niet zijn aan te raden om af te sluiten. Om te testen hoe onze jarenlange ervaring het doet in de weerbarstige praktijk van het wedden op voetbal delen we op deze pagina vrijwel dagelijks onze verwachtingen voor aankomende wedstrijden. Door middel van een grondige analyse van diverse statistieken geven we wedtips voor de beste wedstrijden in de grootste Europese competities. Je kunt onze informatie gebruiken om inzichten te verkrijgen en zo mogelijk beter te worden in het wedden op voetbal.

Onze wedtips en voetbalvoorspellingen voor aankomende voetbalwedstrijden

Vandaag hebben we de volgende wedstrijden en bijbehorende voetbalweddenschappen geselecteerd:

INSTANT UPDATES VAN DE LAATSTE VOORSPELLINGEN? KLIK OP HET BEL ICOON EN MELD JE AAN VOOR NOTIFICATIES.

Bel niet zichtbaar als je al aangemeld bent. Je krijgt meteen bericht op mobiel of desktop wanneer we een nieuwe wedtip plaatsen zodat jij je weddenschap kan plaatsen met dezelfde quotering als wij. 

Plaats nu je weddenschap bij Wallacebet en ontvang tot €150 bonus

uitslag in afwachting
Competitie:

Datum en tijdstip: 11/07/2021 9:00 pm

Locatie: Wembley, Londen

Quotering

Waarom wedden op winst voor Engeland?

Na 55 jaar staat het Engelse elftal weer eens in een finale en die zullen ze koste wat kost willen verzilveren. Wat erg meehelpt is dat de finale op eigen grond gespeeld wordt en hoewel het uit- en thuisvoordeel wat minder aan de orde is bij dit soort toernooien, helpen de enorme hoeveelheden Engelse fans natuurlijk wel mee. Engeland in de finale en die finale wordt gespeeld in Londen op Wembley, een droomscenario voor de Engelsen. Zeker als ze de titel pakken! Italië zal echter zeer moeilijk zijn om te verslaan, wat dus een mooie pot belooft. Feit blijft dat veel in het voordeel van de Engelsen spreekt, die behoorlijk gegroeid zijn dit toernooi. Winnen op eigen grond zou de ultieme bekroning zijn, wat zeker haalbaar is. Daarom gokken wij op winst voor Engeland.

Competitie:

Datum en tijdstip: 07/07/2021 9:00 pm

Locatie: Wembley, Londen

Quotering

Waarom wedden op winst voor Engeland?

Denemarken is ver gekomen na een dramatische start aan het begin van het toernooi. Zij staan nu tegenover Engeland dat het Duitse elftal uitschakelde en nadien relatief gemakkelijk Oekraïne opzij zette. Tegen Denemarken zullen ze wellicht niet hun moeilijkste wedstrijd spelen, maar de Denen is het erg gegund om de finale te halen na wat er is gebeurd met Christan Eriksen. De Engelse ploeg beschikt echter wel over betere kwaliteiten én ze spelen op eigen grond. Dit belooft een spannende pot te worden, maar puur statistisch gezien gokken wij op winst voor Engeland. Ze beschikken immers over meer voetballend vermogen en zijn simpelweg de betere ploeg, hoewel Denemarken het ze absoluut niet gemakkelijk zal maken.

1-1onjuist
Competitie:

Datum en tijdstip: 06/07/2021 9:00 pm

Locatie: Wembley, Londen

Quotering

Waarom wedden op winst voor Italië?

De finale lonkt voor beide ploegen en ze beschikken ook over de capaciteiten om die finale te bereiken. Italië heeft tot op heden een uitstekend toernooi achter de rug, waarbij ze in de kwartfinale een van de favorieten naar huis hebben gestuurd: België. Spanje begon veel moeizamer aan het toernooi en trof in de kwartfinale het Zwitserland dat Frankrijk uitschakelde. Hoewel het de Spanjaarden niet gemakkelijk afging, wisten ze te winnen en nu staan ze tegenover het Italië dat een recordaantal wedstrijden ongeslagen is. Een zeer gewaagde pot, maar de Italianen zitten beter in het toernooi dan de Spanjaarden en alles wijst in de richting van hen. Daarom gokken wij op winst voor Italië, waarna Spanje het toernooi zal verlaten.

Competitie:

Datum en tijdstip: 03/07/2021 9:00 pm

Locatie: Stadio Olimpico, Rome

Quotering

Waarom wedden op winst voor Engeland?

Oekraïne is als enige ploeg uit poule C nog over op dit toernooi en ze wisten ternauwernood van Zweden te winnen. Daarmee staan de Oekraïners ietwat onverwacht in de kwartfinale, waar ze Engeland treffen. De Engelse ploeg rekende met de Duitsers af in de achtste finale en is goed op dreef. Het mag ook voor niemand een verrassing zijn dat dit elftal beduidend beter is dan dat van Oekraïne, dat dit toernooi niet per se heel geweldig speelt. De Engelsen gaan ook een beetje op en neer, maar puur op basis van kwaliteiten is het eigenlijk wel een uitgemaakte zaak. Het belooft absoluut een mooie partij te worden, waarbij wij gokken op winst voor Engeland.

Competitie:

Datum en tijdstip: 03/07/2021 6:00 pm

Locatie: Olympisch Stadion, Bakoe

Quotering

Waarom wedden op winst voor Denemarken?

Denemarken heeft zich dit toernooi knap herpakt na de afschuwelijke gebeurtenis met Christian Eriksen en zo wonnen ze overtuigend van Wales in de achtste finale. Tsjechië won van Nederland, maar het spel was allesbehalve indrukwekkend. Het is dat het Nederlandse spel nog slechter was, waardoor deze twee landen elkaar nu in de kwartfinale treffen. Qua voetballend vermogen is Denemarken beduidend beter en Tsjechië zal daarom een zeer grote uitdaging aan de Denen hebben. In eerdere duels wist Tsjechië een keer meer te winnen van Denemarken, maar gezien het huidige spel van de Denen lijkt het een uitgemaakte zaak. Daarom gokken wij op winst voor Denemarken.

Competitie:

Datum en tijdstip: 02/07/2021 9:00 pm

Locatie: Allianz Arena, München

Quotering

Waarom wedden op winst voor Italië?

Italië doet dit EK uitstekende zaken. Ze hebben geen enkele wedstrijd verloren en met hun reeks voorafgaand aan het toernooi hebben ze nu een record gevestigd wat betreft ongeslagen duels. De Italianen spelen ook voortreffelijk, die nu de Belgen tegenkomen. Het Belgische elftal barst van de kwaliteiten en dit is misschien van alle wedstrijden in de kwartfinales nog wel de meest gebalanceerde. Toch zitten de Italianen net wat beter in het toernooi, waarbij ze tot op heden nauwelijks met echt moeilijke situaties te maken hebben gekregen. De Belgen zijn echter ook steeds meer bedreven geworden en dat maakt deze partij in potentie tot een van de hoogtepunten van dit toernooi. Desalniettemin gokken wij op winst voor de Italianen, want hun zit werkelijk alles mee momenteel en dat hebben ze te danken aan een haast subliem elftal.

Competitie:

Datum en tijdstip: 02/07/2021 6:00 pm

Locatie: Gazprom Arena, Sint-Petersburg

Quotering

Waarom wedden op winst voor Spanje?

Zowel de wedstrijd van Spanje tegen Kroatië als de wedstrijd van Zwitserland tegen Frankrijk waren puur genieten. Deze twee landen treffen elkaar nu in de kwartfinale en dit kan nog weleens een hele mooie partij worden. De Zwitsers wisten knap stand te houden tegen de Fransozen, maar treffen nu de Spanjaarden die na een moeizame start echt op gang gekomen zijn. Qua voetballend vermogen is Spanje min of meer vanzelfsprekend de sterkere ploeg, maar de Zwitsers onderschatten is niet terecht. Het gaat een gewaagde pot worden, maar gezien de Spanjaarden nu echt in het toernooi zitten en afgaande op hun voetbalkwaliteiten, gokken wij op winst voor Spanje. Hierdoor zal Zwitserland na een prachtig EK afscheid moeten nemen.

1-2onjuist
Competitie:

Datum en tijdstip: 29/06/2021 9:00 pm

Locatie: Hampden Park, Glasgow

Quotering

Waarom wedden op winst voor Zweden?

Zweden mag dit EK een van de grootste verrassingen genoemd worden. Zo sloten ze de groepsfase met daarin Spanje als nummer een af. Oekraïne doet het ook zeker niet onverdienstelijk, want na twee verliespartijen konden ze als een van de beste nummers drie alsnog door naar de achtste finale. Op papier verschillen beide ploegen relatief weinig van elkaar, maar in de praktijk is dit EK wel duidelijk geworden dat Zweden de beste papieren in handen heeft voor een overwinning. Nu zullen ze tegen een uitdagende, maar leuk voetballende tegenstander komen te staan wat een mooie partij belooft. Puur op basis van kwaliteiten per ploeg gokken wij op winst voor Zweden, waardoor Oekraïne na dit duel helaas afscheid van het toernooi neemt.

Competitie:

Datum en tijdstip: 29/06/2021 6:00 pm

Locatie: Wembley, Londen

Quotering

Waarom wedden op winst voor Engeland?

Duitsland zat samen met Portugal en Frankrijk in de poule des doods en het leek er lang op dat ze zich niet voor de achtste finale zouden plaatsen. Toch is het die Mannschaft wel gelukt en ze treffen nu gelijk een geduchte tegenstander in Engeland. De Engelsen hebben met 7 punten uit drie wedstrijden de groepsfase afgesloten en dat zonder een tegendoelpunt te incasseren. Zodoende kennen de Engelsen een prima EK tot zover en op het moment dat het er echt toe doet, vallen er in duels van beide landen altijd veel doelpunten. Of we dat in deze wedstrijd ook gaan zien is afwachten, maar het zal absoluut een krachtmeting worden. Duidelijk is wel dat de Engelsen beter in het toernooi zitten dan de Duitsers, daarom gokken wij op winst voor Engeland.

Competitie:

Datum en tijdstip: 28/06/2021 9:00 pm

Locatie: Arena Nationala, Boekarest

Quotering

Waarom wedden op winst voor Frankrijk?

Met vier punten wist Zwitserland zich op een knappe manier voor de volgende ronde te plaatsen, daar waar ze in de groepsfase eenmaal tegenover een grootmacht stonden: Italië. Dat land was een maatje te groot voor de Zwitsers, gezien ze het duel met 0-3 verloren. Nu in de achtste finales staan ze wederom tegenover een grootmacht: Frankrijk. De Fransen hebben zich als nummer een weten te plaatsen in de poule des doods, dus dat toont wel aan hoe goed zij in het toernooi zitten. Dan te bedenken dat Frankrijk nog niet z’n beste spel heeft laten zien, wat misschien tijdens dit duel wel gebeurt. En in dat geval is het een verloren zaak voor Zwitserland. Sterker nog, in de afgelopen zeven duels won Frankrijk altijd. Zij zijn dus absoluut dé grote kanshebbers voor een plek in de kwartfinale, daarom gokken wij op winst voor Frankrijk.

Wedden op voetbal, Wielrennen of andere sporten? Plaats je weddenschappen bij Wallacebet