Dagelijkse wedstrijd voorspellingen & wedtips

Helaas plaatsen we momenteel geen wedtips. 

 

Wedstrijd voorspellingen door professionals met quoteringen van onder andere de TOTO en andere online bookmakers. (Let op, quoteringen bij bookmakers kunnen wijzigen. Vermelde quotering is op het moment van schrijven)

Momenteel heeft de redactie 56,22% (876 weddenschappen van de 1558 weddenschappen) goed voorspeld.

De redactie van Weddenopsport.eu heeft in de zeven jaar sinds de oprichting van de website heel wat ervaring opgedaan. We weten als geen ander welke informatie relevant is voor liefhebbers van wedden op sport en welke weddenschappen wel of juist niet zijn aan te raden om af te sluiten. Om te testen hoe onze jarenlange ervaring het doet in de weerbarstige praktijk van het wedden op voetbal, delen we op deze pagina vrijwel wekelijks onze verwachtingen voor aankomende wedstrijden. Door middel van een grondige analyse van diverse statistieken geven we wedtips voor de beste wedstrijden in de grootste Europese competities. Je kunt onze informatie gebruiken om inzichten te verkrijgen en zo mogelijk beter te worden in het wedden op voetbal.

Onze wedtips en voetbalvoorspellingen voor aankomende voetbalwedstrijden

Vandaag hebben we de volgende wedstrijden en bijbehorende voetbalweddenschappen geselecteerd:

INSTANT UPDATES VAN DE LAATSTE VOORSPELLINGEN? KLIK OP HET BEL ICOON EN MELD JE AAN VOOR NOTIFICATIES.

Bel niet zichtbaar als je al aangemeld bent. Je krijgt meteen bericht op mobiel of desktop wanneer we een nieuwe wedtip plaatsen zodat jij je weddenschap kan plaatsen met dezelfde quotering als wij. 

Plaats nu je weddenschap bij Wallacebet en ontvang tot €150 bonus

Competitie:

Datum en tijdstip: 26/03/2022 6:30 pm

Locatie: Wembley, Londen

Quotering

Waarom wedden op winst voor Engeland?

Deze twee landen zullen we in november terugzien op het WK in Qatar. Dat beide ploegen er lekker inzitten is een understatement, want ze zijn allebei namelijk al zeven wedstrijden op rij ongeslagen. Komt hier vanavond voor één van beide landen een einde aan? Dat Zwitserland het altijd lastig heeft met Engeland mag wel duidelijk zijn, aangezien ze slechts één keer hebben weten te winnen en daarvoor moeten we terug naar 1981. Ondanks dat er niks te winnen valt in deze wedstrijd, zal Engeland toch zijn beste spel willen laten zien zeker nu ze thuis in het Wembley Stadion zullen aantreden. Het is de vraag hoe Zwitserland voor de dag zal komen, maar de verwachtingen zijn toch dat voor het thuisland maar één ding telt en dat is winst. Gezien de grote namen bij Engeland, het spel zoals we dat hebben gezien in de kwalificatie en de vorm waarin ze verkeren, is het voor ons wel duidelijk. England zal als je het ons vraagt een achtste wedstrijd aan hun ongeslagen reeks toevoegen, wij gokken dus op hen.

2-2onjuist
Competitie:

Datum en tijdstip: 26/03/2022 6:00 pm

Locatie: Aviva Stadium, Dublin

Quotering

Waarom wedden op winst voor België?

Het sterke België reist af naar Ierland zonder sterspelers om daar het 100-jarige bestaan van de Ierse voetbalbond te vieren. Dit is voor de rest van het Belgische elftal een uitgelezen kans om zichzelf te laten zien en zo een plek te veroveren bij de definitieve selectie. Normaal gesproken zal het verschil tussen beide ploegen erg groot zijn, en zelfs nu met zoveel afwezigen zal België de favoriet zijn. Toch zal Ierland zijn kans schoon zien om dit proberen af te straffen om zo het publiek een mooie avond te bezorgen. In het verleden stonden beide ploegen slechts één keer eerder tegenover elkaar op het veld. Dit was tijdens het EK van 2016, toen won België eenvoudig met 3-0. Ierland zal ongetwijfeld goed voor de dag komen tijdens deze wedstrijd op eigen grond, maar wij denken dat de Belgische spelers té veel de drang voelen zich te bewijzen, dat het niet gemakkelijk zal worden. Sterker nog, het zal té moeilijk zijn voor Ierland en daarom gokken wij op winst voor België.

Competitie:

Datum en tijdstip: 25/03/2022 9:15 pm

Locatie: Stade Vélodrome, Marseille

Quotering

Waarom wedden op winst voor Frankrijk?

Frankrijk en Ivoorkust komen elkaar zelden tegen en het zal voor dit jaar ook bij deze wedstrijd blijven, aangezien de laatste zich niet voor het WK heeft weten te plaatsen. Frankrijk daarentegen heeft zich, zoals je zou verwachten, als groepswinnaar geplaatst voor het eindtoernooi dat in november van start gaat. Daar waar Ivoorkust moeite heeft om wedstrijden naar zich toe te trekken, is dit bij Frankrijk wel anders. Zij hebben de laatste vijf wedstrijden allemaal in winst weten om te zetten. Het zal dan ook weinigen verbazen dat van de twee eerdere ontmoetingen, Ivoorkust er geen enkel wist te winnen. Het zal deze wedstrijd dan ook niet ten goede komen dat Ivoorkust al weet dat het later dit jaar niet meedoet aan het WK, waardoor er weinig is om voor te spelen. Frankrijk zal juist een signaal willen afgeven aan de rest van de wereld dat ze er nog zijn en dat er rekening met hen gehouden moet worden. Dit alles is voor ons genoeg reden om op winst voor Frankrijk te gokken.

Competitie:

Datum en tijdstip: 25/03/2022 6:00 pm

Locatie: Ullevaal Stadion. Oslo

Quotering

Waarom wedden op winst voor Noorwegen?

Een vriendschappelijk duel tussen twee landen die al weten dat ze niet zullen deelnemen aan het WK. Beide ploegen hadden ongetwijfeld meer verwacht van hun kwalificatiewedstrijden. Ondanks dat er dus niks op het spel staat in deze wedstrijd, zullen beide ploegen toch met een goed gevoel deze interland periode in willen gaan. Behalve dat deze landen niet geplaatst zijn, doen ze ook niet veel voor elkaar onder, wat dit tot een interessant duel kan maken. Dit om te zien hoe beide ploegen er daadwerkelijk op staan ten opzichte van elkaar. In het verleden stapte Noorwegen meer dan eens als winnaar van het veld als ze het tegen elkaar opnamen en dat zal nu niet anders zijn. We verwachten, ondanks dat het om een vriendschappelijke wedstrijd gaat, twee ploegen op het veld te zien die er op gebrand zijn om deze wedstrijd naar zich toe te trekken. Noorwegen geniet echter thuisvoordeel en dat kan weleens doorslaggevend zijn. Daarom gokken wij op winst voor Noorwegen.

1-1onjuist
Competitie:

Datum en tijdstip: 24/03/2022 8:45 pm

Locatie: Hampden Park, Glasgow

Quotering

Waarom wedden op winst voor Polen?

Voor beide landen stond er een belangrijke wedstrijd op het programma met het oog op het WK. Maar door de oorlog in Oekraïne, spelen zowel Rusland als Oekraïne niet. Die waren de tegenstanders van Polen en Schotland. Als alternatief en om een speelritme aan te houden, zijn deze twee overgebleven ploegen nu tegenover elkaar geplaatst in een vriendschappelijk duel. Eerder stonden beide landen al vier keer tegenover elkaar en drie van de vier wedstrijden eindigde in gelijkspel. De laatste ontmoeting was overigens in 2015. De tijden zijn veranderd en de verwachting is dat beide ploegen met de sterkste elf zullen aantreden aan de aftrap, om zo als ploeg aan elkaar te wennen. Zoveel interlands staan immers niet meer op het programma vooraleer de belangrijke wedstrijden gespeeld gaan worden. Daar waar Schotland het vooral als team goed heeft staan, liggen de voetballende kwaliteiten in het kamp van Polen. Naar onze mening zullen deze kwaliteiten de doorslag geven in deze wedstrijd, waardoor wij gokken op Polen voor de winst.

3-1juist
Competitie:

Datum en tijdstip: 24/03/2022 8:45 pm

Locatie: Estádio do Dragão, Porto

Quotering

Waarom wedden op winst voor Portugal?

Beide ploegen hebben geen direct ticket weten te bemachtigen voor het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar, wat voor Portugal toch wel verrassend genoemd mag worden. Nu neemt Turkije het tegen Portugal op en deze kwalificatie wedstrijd zal bepalen wie er alsnog naar het WK gaat. Daar waar Turkije in de poule Nederland boven zich zag eindigen, heeft Servië het WK-ticket in de poule van Portugal weten te bemachtigen. Het is dus duidelijk dat ze nog wat om voor te strijden hebben, beide landen. Als we kijken naar eerdere wedstrijden tussen deze ploegen, dan zien we dat Portugal de bovenliggende partij is. Zeker als er iets op het spel staat. Turkije wist één van de drie eerdere ontmoetingen te winnen, maar hierbij moet wel aangetekend worden dat het om puur een vriendschappelijke wedstrijd ging. Turkije zal echter niet als toeschouwer willen dienen in deze wedstrijd, maar Portugal beschikt simpelweg over meer kwaliteiten. Daarom gokken wij op winst voor de Portugezen.

2-2onjuist
Competitie:

Datum en tijdstip: 20/03/2022 8:00 pm

Locatie: Koning Willem II Stadion, Tilburg

Quotering

Waarom wedden op winst voor AZ Alkmaar?

Slechts een blik op de ranglijst geeft al veel duidelijkheid over deze wedstrijd: een treffen tussen de nummer vier en zestien. AZ Alkmaar is natuurlijk de ploeg die hoog staat en na een goede wedstrijd tegen Bodoe/Glimt, waarin ze net iets tekort kwamen om door te stromen naar de kwartfinale van de Conference League, kan het zich nu compleet richten op de resterende wedstrijden in de Eredivisie. De enige vraag die rest is hoe zij voor de dag komen na zo’n zware tegenslag. Bij Willem II wil het maar niet vlotten dit seizoen en dat valt terug te zien aan de zestiende plaats waar ze momenteel staan. Als ze niet uitkijken kunnen ze zelfs direct degraderen. Voor beide ploegen staat er dus genoeg op het spel: AZ wil de kater van de uitschakeling wegspoelen en tevens de vierde plaats veiligstellen daar waar Willem II naarstig op zoek is naar de nodige punten. Eerder dit seizoen stonden beide ploegen in Alkmaar al tegenover elkaar en toen had AZ Alkmaar geen kind aan de Tilburgers. Zo wonnen ze met 4-1. Onze verwachtingen zijn dan ook dat Willem II na deze wedstrijd echt op zijn tellen moet gaan passen, want wij gokken op AZ Alkmaar die als winnaar van het veld stapt.

Competitie:

Datum en tijdstip: 20/03/2022 1:00 pm

Locatie: Stade Louis II, Monaco

Quotering

Waarom wedden op winst voor Paris Saint Germain?

Paris Saint-Germain is de koploper in de Ligue 1 en voor dit duel in de competitie treffen ze nu AS Monaco. De club uit Parijs heeft momenteel de supporters niet helemaal mee, want ze werden volop uitgefloten in het duel tegen Bordeaux. Met name Messi en Neymar kregen het zwaar te verduren, want volgens de supporters zijn zij hun geld niet waard en zelfs Paris Saint-Germain onwaardig. Voor de ploeg uit Parijs zal het daarom mogelijk als een opluchting aanvoelen om een uitwedstrijd te kunnen spelen. Ondanks de uitschakeling van AS Monaco in de Europa League, zal het thuispubliek ze vermoedelijk een stuk vriendelijker ontvangen dan de supporters van de tegenstander. Het moge geen verrassing zijn dat Paris Saint-Germain in onderlinge duels gezien kan worden als de favoriet, dit naast de spelers die zij het veld op kunnen sturen uiteraard. In het verleden heeft AS Monaco meer dan eens laten zien weerstand te kunnen bieden tegen het grote geld uit Parijs. Wij vermoeden echter dat Paris Saint-Germain het kampioenschap zo snel mogelijk zal willen binnenhalen en daarom gokken wij op winst voor de Parijzenaren.

0-1juist
Competitie:

Datum en tijdstip: 19/03/2022 8:45 pm

Locatie: Unipol Domus, Cagliari

Quotering

Waarom wedden op winst voor AC Milan?

Als we naar de huidige stand in de Serie A kijken, dan zegt dat al genoeg over deze wedstrijd. AC Milan is koploper en Cagliari zien we terug op de zeventiende plaats. Er staat voor beide ploegen echter veel op het spel. Zo zal AC Milan de 3 punten voorsprong op Napoli die tweede staat willen behouden. Cagliari heeft ondertussen alle punten nodig om niet nog verder weg te zakken in de gevarenzone. En de ploeg uit Milaan weet echter al negen wedstrijden op rij niet wat verliezen is, daar waar Cagliari de meest recente twee wedstrijden nog verloor. Het zal ook niemand verbazen dat de eerdere onderlinge duels (ruim) in het voordeel van AC Milan spreken. Voor ons is het daarom wel duidelijk dat de huidige stand genoeg zegt over de vorm van beide ploegen. Daarom gokken we op winst voor AC Milan.

Competitie:

Datum en tijdstip: 18/03/2022 9:00 pm

Locatie: San Mamés Barria, Bilbao

Quotering

Waarom wedden op winst voor Athletic Bilbao?

Athletic Bilbao staat op de achtste plaats in de La Liga en zij treffen nu de nummer vijftien: Getafe. Beide ploegen hebben betere periodes gekend in de competitie en dat valt ook terug te zien in de resultaten. Getafe wacht op dit moment al vijf wedstrijden op een overwinning, Athletic Bilbao wist van de laatste vijf wedstrijden er slechts twee te winnen. Als we naar de eerder gespeelde onderlinge duels kijken, dan houden beide ploegen elkaar in evenwicht. Hierdoor valt er absoluut geen favoriet aan te wijzen, maar dan hebben we nog de competitie tot dusver. Daarin zien we dat met name Getafe vrij veel moeite heeft om wedstrijden naar zich toe te trekken. Dit lijkt Athletic Bilbao over het algemeen iets gemakkelijker af te gaan. Daarom gokken wij op winst voor Athletic Bilbao.