Dagelijkse wedstrijd voorspellingen & wedtips

 

Op deze pagina dagelijks updates met wedtips. Wedstrijd voorspellen door professionals met quoteringen van onder andere de Toto en andere online bookmakers. (Let op, quoteringen op bookmakers site kunnen wijzigen. Vermelde quotering is op het moment van schrijven)

Momenteel heeft de redactie 55,93% (801 weddenschappen van de 1432 weddenschappen) goed voorspeld.

De redactie van Weddenopsport.eu heeft in de zeven jaar sinds de oprichting van de website heel wat ervaring opgedaan. We weten als geen ander welke informatie relevant is voor liefhebbers van wedden op sport en welke weddenschappen wel of juist niet zijn aan te raden om af te sluiten. Om te testen hoe onze jarenlange ervaring het doet in de weerbarstige praktijk van het wedden op voetbal delen we op deze pagina vrijwel dagelijks onze verwachtingen voor aankomende wedstrijden. Door middel van een grondige analyse van diverse statistieken geven we wedtips voor de beste wedstrijden in de grootste Europese competities. Je kunt onze informatie gebruiken om inzichten te verkrijgen en zo mogelijk beter te worden in het wedden op voetbal.

Onze wedtips en voetbalvoorspellingen voor aankomende voetbalwedstrijden

Vandaag hebben we de volgende wedstrijden en bijbehorende voetbalweddenschappen geselecteerd:

INSTANT UPDATES VAN DE LAATSTE VOORSPELLINGEN? KLIK OP HET BEL ICOON EN MELD JE AAN VOOR NOTIFICATIES.

Bel niet zichtbaar als je al aangemeld bent. Je krijgt meteen bericht op mobiel of desktop wanneer we een nieuwe wedtip plaatsen zodat jij je weddenschap kan plaatsen met dezelfde quotering als wij. 

Plaats nu je weddenschap bij Wallacebet en ontvang tot €150 bonus

uitslag in afwachting
Competitie:

Datum en tijdstip: 20/10/2021 9:00 pm

Locatie: Estádio da Luz, Lissabon

Quotering

  • Quotering Toto: 1.50

Waarom wedden op winst voor Bayern München?

Benfica kan met een overwinning mooi aanhaken bij de koploper van deze poule, wat Bayern München is. Die kunnen op hun beurt bij winst mooi van de nummer twee – Benfica – weglopen, dus beide ploegen hebben echt wat om voor te strijden. Dit gaat dan ook een mooie wedstrijd worden, want zowel Bayern München als Benfica verkeren in een uitstekende vorm. Toch ziet het er naar uit dat de Duitse ploeg een maatje te groot is. Zo hebben zij al acht uitwedstrijden niet verloren en in onderlinge duels zien we dat Benfica geen van de vier eerdere ontmoetingen wist te winnen. Dat kan altijd nog komen, maar feit blijft dat Bayern München op papier per definitie de betere ploeg is en daarom gokken wij op hen voor wat betreft de winst.

Competitie:

Datum en tijdstip: 19/10/2021 9:00 pm

Locatie: Parc des Princes, Parijs

Quotering

  • Quotering Toto: 1.57

Waarom wedden op winst voor Paris Saint Germain?

In de Franse competitie staat Paris Saint-Germain precies op de plek waar ze willen en horen te staan: bovenaan. Dit seizoen gaat het ze echter niet al te gemakkelijk af, maar de resultaten spreken naargelang de stand voor zich. RB Leipzig kent een nog wat minder seizoen, want ze staan achtste in de Bundesliga. In de Champions League poule is het vrij treurig gesteld met een puntenaantal van 0. In Paris Saint-Germain treffen ze nu een zeer zware tegenstander, die tot dusver in deze competitie niet mag klagen. Ze staan na de 2-0 winst op Manchester City ook bovenaan deze poule, waaruit wel blijkt dat de Parijzenaren een zeer gunstig uitgangspunt hebben. Tel daarbij op dat ze de laatste acht wedstrijden thuis allemaal wisten te winnen en dat brengt ons bij de conclusie dat RB Leipzig een moeilijk avond te wachten staat. Wij gokken op winst voor Paris Saint-Germain.

Competitie:

Datum en tijdstip: 19/10/2021 9:00 pm

Locatie: Estadio Wanda Metropolitano, Madrid

Quotering

  • Quotering Toto: 2.27

Waarom wedden op winst voor Liverpool?

Het betreft hier een interessant duel tussen twee zeer grote ploegen. In de competitie lijkt voor Atletico Madrid nog niet alles te gaan zoals ze willen, maar wel zetten ze hun wedstrijden om in winst. Dat is op zich netjes, maar de uitdaging neemt nu ze Liverpool treffen wel flink toe. Die gaat het in de Engelse competitie een stuk beter af en staat er simpelweg goed voor. Dat wordt eens te meer geïllustreerd aan hun reeks van dertien ongeslagen wedstrijden op rij. Zij spelen nu uit in het Spanje van Atletico Madrid en hen wacht dus een flinke opgave. Zeker als we de historie checken, zien we dat Liverpool voor het laatst in 2010 van Atletico Madrid wist te winnen. Maar de huidige vorm speelt natuurlijk een rol en hoewel deze twee ploegen zeer aan elkaar gewaagd zijn, gokken wij op winst voor Liverpool. Dit vanwege het feit dat ze er net wat beter inzitten dan de Spaanse ploeg.

1-0juist
Competitie:

Datum en tijdstip: 17/10/2021 6:00 pm

Locatie: Diego Armando Maradona, Napels

Quotering

  • Quotering Toto: 1.43

Waarom wedden op winst voor Napoli?

Voor Napoli lijkt er tot dusver dit seizoen geen vuiltje aan de lucht te zijn. Ze hebben inmiddels 21 punten uit zeven wedstrijden en daardoor staan ze aan kop van de Italiaanse competitie. Torino doet het overigens ook niet onverdienstelijk, ze hebben inmiddels 8 punten daar waar ze vorig seizoen op dit punt slechts 5 punten hadden. Toch is het gat naar Napoli wel erg groot en die ploeg verkeert ook in een uitstekende vorm. Dat maakt dat het aanstaande duel erg naar Napoli neigt, eens te meer als we zien dat Torino geen van de laatste negen duels van deze ploeg wist te winnen. Met nog veel wedstrijden te gaan dit seizoen, zal Napoli er alles aan doen om de titeldroom in stand te houden en een winstpartij helpt ze hier zeker in. Daarom gokken wij op winst voor Napoli.

Competitie:

Datum en tijdstip: 17/10/2021 3:30 am

Locatie: BayArena, Leverkusen

Quotering

  • Quotering Toto: 1.60

Waarom wedden op winst voor Bayern München?

Waar staan beide ploegen nu echt? Dat is de grote vraag waar we met dit duel een antwoord op gaan krijgen. Het gaat immers om een strijd tussen de nummer één en twee in de Bundesliga. Als we naar het recente verleden kijken, zien we dat Bayer Leverkusen al vijf wedstrijden op rij ongeslagen is, daar waar Bayern München pijnlijk onderuit ging tegen Eintracht Frankfurt. Dat willen ze natuurlijk dit weekend rechtzetten en hoewel beide ploegen op papier erg aan elkaar gewaagd zijn, neigen we toch naar Bayern München. Dit om de reden dat het verleden vooral in positieve zin naar die ploeg wijst. Opvallend is dat Bayer Leverkusen vooral buiten eigen huis goed presteert, beter dan thuis in ieder geval en dat is precies waar deze wedstrijd nu zal plaatsvinden. Na de verliespartij tegen Frankfurt zal Bayern München gedreven zijn om zijn rug te rechten in dit duel, daarom gokken wij op deze ploeg.

Competitie:

Datum en tijdstip: 16/10/2021 9:00 pm

Locatie: Reale Arena, San Sebastian

Quotering

  • Quotering Toto: 1.52

Waarom wedden op winst voor Real Sociedad?

Real Sociedad doet het voortreffelijk dit seizoen. Momenteel staan ze op een derde plaats en dat zullen ze vast willen houden. Dat geeft ze immers recht op Champions League voetbal aan het einde van het seizoen. Het seizoen is echter nog lang, gezien er pas acht wedstrijden gespeeld zijn. Mallorca is de nieuwe tegenstander en die staat momenteel twaalfde in de competitie. Zij verloren drie van de laatste vijf wedstrijden, daar waar Real Sociedad inmiddels op negen ongeslagen wedstrijden staat. Het verleden spreekt ook ruimschoots in het voordeel van Real Sociedad en dat is voor ons reden genoeg om op die ploeg te gokken voor wat betreft de winst.

Competitie:

Datum en tijdstip: 16/10/2021 8:45 pm

Locatie: Stadio Giuseppe Meazza, Milaan

Quotering

  • Quotering Toto: 1.61

Waarom wedden op winst voor AC Milan?

Het betreft hier een duel tussen de huidige nummer twee en twaalf in de competitie en daarmee hebben we gelijk een helder beeld van de verhoudingen op het veld. Hellas Verona heeft van de laatste zeven wedstrijden die ze gespeeld hebben geen pot weten te winnen. Nu reizen ze af naar Milaan waar AC Milan op ze staat te wachten, die nauwelijks te kloppen blijkt. Onderlinge statistieken geven aan dat Hellas Verona geen van de laatste vijf partijen wist te winnen. Alles wijst dus in het voordeel van AC Milan, waardoor we verwachten dat Hellas Verona na deze partij op acht wedstrijden zonder winst komt te staan. Met andere woorden: wij gokken op winst voor AC Milan, die thuis na deze partij nog altijd ongeslagen is.

0-1juist
Competitie:

Datum en tijdstip: 16/10/2021 6:30 pm

Locatie: Brentford Community Stadium

Quotering

  • Quotering Toto: 1.63

Waarom wedden op winst voor Chelsea?

Het gaat Brentford als promovendus dit seizoen voor de wind. Ze staan op een zeer nette zevende plaats nadat ze de afgelopen vier wedstrijden niet verloren hebben. Maar nu komt de grote uitdaging in het Londense Chelsea, dat het kampioenschap aanvoert. De twee ploegen kennen elkaar van eerdere duels omtrent de FA Cup, waarbij Chelsea er drie keer met de winst vandoor ging. Brentford heeft nog nooit van Chelsea gewonnen en ondanks dat het ze erg goed afgaat, denken we dat ze nu een ploeg treffen die een maatje te groot is. Ook omdat Chelsea er lekker in zit en maar wat graag bovenaan wil blijven staan. Brentford heeft alles om voor te strijden en zich nog maar eens te laten zien, maar ondanks dat gokken wij toch op Chelsea voor de winst.

Competitie:

Datum en tijdstip: 16/10/2021 3:30 pm

Locatie: Signal-Iduna-Park, Dortmund

Quotering

  • Quotering Toto: 1.42

Waarom wedden op winst voor Borussia Dortmund?

Mainz staat op een knappe negende plaats in de Bundesliga en dat terwijl het allemaal nog lang niet zo lekker loopt als zou kunnen. Zij wisten in de laatste vijf wedstrijden slechts één keer te winnen. Zij treffen nu Borussia Dortmund, die derde in de competitie staat en graag omhoog schuift. De vraag is echter of dat gaat lukken zonder Haaland. Hij zal niet meespelen vanwege een blessure, wat een aderlating is. Tegelijkertijd mag gezegd worden dat Borussia Dortmund in een betere vorm verkeert dan Mainz, ook wisten zij vijf van de laatste zes ontmoetingen te winnen. Haaland mag dan niet van de partij zijn, met een Borussia Dortmund die in vorm is kan het een fikse uitdaging voor Mainz worden. Bovendien speelt men thuis in Dortmund en alle vier de wedstrijden in eigen huis werden tot op heden omgezet in winst. Dat geeft genoeg aanleiding om te gokken op winst voor Borussia Dortmund in dit duel.

0-5juist
Competitie:

Datum en tijdstip: 16/10/2021 1:30 pm

Locatie: Vicarage Road, Watford

Quotering

  • Quotering Toto: 1.37

Waarom wedden op winst voor Liverpool?

Het is beide ploegen er alles aan gelegen om deze wedstrijd te winnen. Liverpool staat op dit moment namelijk tweede met slechts 1 punt achterstand op koploper Chelsea. Watford staat aan de andere kant van de rangschikking op 3 punten los van de degradatiezone en zal dit graag zo willen houden. Dat geeft ze immers net een wat meer comfortabele positie. Liverpool is echter geen gemakkelijke tegenstander en staat inmiddels negen wedstrijden op ongeslagen. Als we dan naar de historie tussen deze twee ploegen kijken, zien we dat Watford slechts één van de laatste acht wedstrijden in winst om wist te zetten. Dat toont duidelijk het verschil in capaciteiten tussen beide ploegen aan, waardoor wij gokken op winst voor Liverpool.