Dagelijkse wedstrijd voorspellingen & wedtips

Op deze pagina dagelijks updates met wedtips. Wedstrijd voorspellen door professionals met quoteringen van onder andere de Toto en andere online bookmakers. (Let op, quoteringen op bookmakers site kunnen wijzigen. Vermelde quotering is op het moment van schrijven)

Momenteel heeft de redactie 55,29% (705 weddenschappen van de 1275 weddenschappen) goed voorspeld.

De redactie van Weddenopsport.eu heeft in de zeven jaar sinds de oprichting van de website heel wat ervaring opgedaan. We weten als geen ander welke informatie relevant is voor liefhebbers van wedden op sport en welke weddenschappen wel of juist niet zijn aan te raden om af te sluiten. Om te testen hoe onze jarenlange ervaring het doet in de weerbarstige praktijk van het wedden op voetbal delen we op deze pagina vrijwel dagelijks onze verwachtingen voor aankomende wedstrijden. Door middel van een grondige analyse van diverse statistieken geven we wedtips voor de beste wedstrijden in de grootste Europese competities. Je kunt onze informatie gebruiken om inzichten te verkrijgen en zo mogelijk beter te worden in het wedden op voetbal.

Onze wedtips en voetbalvoorspellingen voor aankomende voetbalwedstrijden

Vandaag hebben we de volgende wedstrijden en bijbehorende voetbalweddenschappen geselecteerd:

INSTANT UPDATES VAN DE LAATSTE VOORSPELLINGEN? KLIK OP HET BEL ICOON EN MELD JE AAN VOOR NOTIFICATIES.

Bel niet zichtbaar als je al aangemeld bent. Je krijgt meteen bericht op mobiel of desktop wanneer we een nieuwe wedtip plaatsen zodat jij je weddenschap kan plaatsen met dezelfde quotering als wij. 

Plaats nu je weddenschap bij Wallacebet en ontvang tot €150 bonus

uitslag in afwachting
Competitie:

Datum en tijdstip: 16/05/2021 2:30 pm

Locatie: Stadion Galgenwaard, Utrecht

Quotering

Waarom wedden op winst voor PSV?

FC Utrecht zal niet verder komen dan de zesde plek dit seizoen. Voor zichzelf hadden ze als doel gesteld om de top vier te kunnen aanvallen, maar dat is niet helemaal gelukt. De ambitie hebben ze niet waar kunnen maken, maar desalniettemin is hun zesde positie netjes te noemen. PSV daarentegen staat hoger en zij zijn zo goed als zeker van de tweede plek. Maar zo goed als zeker is nog niet definitief en dat maakt dat de club uit Eindhoven geen risico zal willen lopen en daarom alles op alles zet om winst te behalen. Het zou bovendien ook wel een erg fijne afsluiter van het seizoen zijn, daarom gokken wij op PSV.

uitslag in afwachting
Competitie:

Datum en tijdstip: 15/05/2021 9:30 pm

Locatie: Estadio dos Arcos, Vila do Conde

Quotering

Waarom wedden op winst voor FC Porto?

Voor FC Porto is de tweede plaats dit seizoen het hoogst haalbare. In deze wedstrijd kunnen ze die tweede plek definitief vaststellen en dat gaat ook ergens om: een plek in de Champions League. Het is er FC Porto dus alles aan gelegen om de winst te pakken. Rio Ave staat vooralsnog op een veilige plek, maar er zijn nog wat wedstrijden die onderin gespeeld moeten worden. Dit zou een bedreiging kunnen vormen voor de club uit Vila do Conde. Voor beide ploegen valt er dus zeker wat uit deze wedstrijd te halen. Wij gokken echter op FC Porto, simpelweg omdat zij er absoluut op gebrand zijn om die tweede positie definitief vast te stellen wat ze zicht op Europees voetbal in de Champions League geeft.

uitslag in afwachting
Competitie:

Datum en tijdstip: 15/05/2021 6:15 pm

Locatie: Wembley, Londen

Quotering

Waarom wedden op winst voor Chelsea?

De twee ploegen staan op een klein verschil van elkaar in de competitie en ditmaal nemen ze het tegen elkaar op in de FA Cup. Finales zijn echter altijd losstaande wedstrijden en hoewel Leicester City Chelsea eerder dit seizoen met 2-0 de baas was in eigen huis, achten wij de kans op winst voor Chelsea vrij groot. De club uit Londen heeft vaak laten zien boven zichzelf uit te kunnen stijgen op het moment dat het echt ergens over gaat. Zie bijvoorbeeld hun prestaties in de Champions League tot dusver. Met dat in het achterhoofd en de kwalitatieve eigenschappen van deze ploeg, gokken wij op winst voor Chelsea in de finale van de FA Cup. Ze maken sinds 2017/18 weer kans op de overwinning.

Competitie:

Datum en tijdstip: 13/05/2021 10:00 pm

Locatie: Estadio Nuevo Los Carmenes, Granada

Quotering

Waarom wedden op winst voor Real Madrid?

Granada wist in 2019 te promoveren naar de La Liga en staat momenteel op een zeer verdienstelijke zevende plek in de competitie. De stunt tegen Barcelona (1-2) eind april hebben ze nog vers in het geheugen staan en willen ze ongetwijfeld herhalen tegen Real Madrid. Deze ploeg heeft door het gelijkspel tegen Sevilla mogelijk de kans op de titel verspeeld, waardoor ze zich geen enkele misstap meer kunnen permitteren. Dit maakt dat Real Madrid werkelijk alles op alles zal zetten om winst te behalen in dit competitieduel. Bovendien is de ploeg uit Madrid veel sterker dan Granada, waardoor een overwinning geen probleem mag zijn. Zodoende gokken wij op winst voor de Madrilenen.

Competitie:

Datum en tijdstip: 13/05/2021 8:45 pm

Locatie: Olympiastadion, Berlijn

Quotering

Waarom wedden op winst voor Borussia Dortmund?

De DFB Cup is de afgelopen twee jaar door Bayern München gewonnen, maar die club zal dit jaar de bokaal niet pakken. Borussia Dortmund en RB Leipzig staan nu immers tegenover elkaar in de finale en dat gaat een spannende wedstrijd opleveren. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, daar waar Borussia Dortmund vorige week nog in de laatste minuten van RB Leipzig wist te winnen in een competitieduel. De laatste keer dat de club uit Leipzig van Dortmund won, was in 2017. Deze ploeg heeft Europees voetbal echter al veiliggesteld, maar Dortmund nog niet. Hierdoor valt er voor Dortmund simpelweg meer te halen en daarom gokken wij op een overwinning voor Borussia Dortmund in de finale van de DFB Cup.

Competitie:

Datum en tijdstip: 12/05/2021 8:45 pm

Locatie: Stadio Olimpico Grande Torino, Turijn

Quotering

Waarom wedden op winst voor AC Milan?

AC Milan is de ploeg die bovenaan staat als het om uitwedstrijden gaat dit seizoen, dus dat schetst een goed uitgangspunt voor de aanstaande wedstrijd tegen Torino. Torino wist dit seizoen slechts 1 punt meer uit te pakken dan thuis, waardoor AC Milan er statistisch gezien beter voor staat. Bovendien heeft de club uit Milaan veel aan winst, gezien ze er alles aan zullen willen doen om op de vierde plek te blijven staan of zelfs te stijgen ten koste van Juventus. Met een hogere positie hebben ze zelfs recht op de Champions League, waardoor AC Milan natuurlijk het Europese voetbal ruikt dat nog binnen handbereik ligt. In een eerder duel tussen deze twee ploegen – in de Coppa Italia – kwamen ze niet verder dan een 0-0, maar in een reguliere competitiewedstrijd versloeg AC Milan Torino met 2-0. Gezien er voor die ploeg nog wat te halen valt gokken wij op een overwinning voor AC Milan.

Competitie:

Datum en tijdstip: 12/05/2021 10:00 pm

Locatie: Estadio Wanda Metropolitano, Madrid

Quotering

Waarom wedden op winst voor Atlético Madrid?

Dankzij het gelijkspel van Real Madrid tegen Sevilla op zondag, heeft Atlético Madrid alles in eigen hand om voor het eerst sinds het seizoen 2013/14 weer kampioen te worden. Ze spelen woensdag tegen Real Sociedad en die staat op een nette vijfde plaats in de competitie. Deze ploeg heeft een achterstand van 15 punten op Sevilla die vierde staat, waardoor ze enkel nog strijden om plaats behoud wat ze recht geeft op Europees voetbal in de Europa League. Met een comfortabele voorsprong van 4 punten op Villareal zitten ze er vooralsnog goed bij. Vijfde is ook het hoogst haalbare voor Real Sociedad. Voor Atlético Madrid is elke punt van belang om het kampioenschap binnen te halen en daarom gokken wij op winst voor deze ploeg.

0-1onjuist
Competitie:

Datum en tijdstip: 12/05/2021 9:15 pm

Locatie: Stamford Bridge, Londen

Quotering

Waarom wedden op winst voor Chelsea?

Het seizoen van Arsenal is zo goed als voorbij. Ze werden door Villareal in de Europa League uitgeschakeld en gezien hun optreden in de Premier League tot zover, ziet het er niet naar uit dat ze volgend jaar Europees voetbal spelen. Het is een wat kleurloos eind voor het seizoen van Arsenal daar waar Chelsea het tot dusver een stuk beter gedaan heeft. Zij staan immers in de finale van de Champions League en ze staan derde in de Premier League. Deze ploeg uit Londen gaat het tot dusver erg goed af en hoewel ze eerder in de FA Cup niet van Arsenal wisten te winnen, gokken wij nu wel op winst voor deze ploeg. Ook omdat ze de voorsprong op de nummer vier, Leicester City, willen vergroten om die derde plek vast te houden in de competitie nu deze z’n einde nadert.

Competitie:

Datum en tijdstip: 12/05/2021 8:45 pm

Locatie: Mapei Stadium, Reggio Emilia

Quotering

Waarom wedden op winst voor Juventus?

Juventus heeft het de afgelopen jaren beter gedaan dan ze in het huidige seizoen doen. Sterker nog, ze moeten dit seizoen zelfs vechten voor een plaats in de Champions League en elk puntje dat ze mee kunnen pakken is mooi meegenomen. Zo ook de winst op Sassuolo Calcio. Van beide ploegen is Juventus op papier wel de betere en daarom gokken wij op winst voor de club uit Turijn. Desalniettemin zal Sassuolo zich niet gemakkelijk opzij laten zetten. De ploeg staat op een nette achtste plaats en kan zelfs nog stijgen als ze de winst pakken. Toch valt er voor Juventus meer te halen en die ploeg zal erop gebrand zijn om dit uitduel te winnen.

Competitie:

Datum en tijdstip: 09/05/2021 2:30 pm

Locatie: De Kuip, Rotterdam

Quotering

Waarom wedden op winst voor Ajax?

Ajax heeft zich afgelopen weekend tot landskampioen weten te kronen, waardoor resterende wedstrijden voor de competitie voor deze club niet heel belangrijk meer zijn. Feyenoord daarentegen kent een moeilijk seizoen en zij zullen echt alle zeilen bij moeten zetten om nog aanspraak te kunnen maken op een ticket voor de Europa League. De ploeg uit Rotterdam heeft dus absoluut meer te winnen in het aankomende duel. Maar het is en blijft toch de klassieker en dat maakt ook dat Ajax deze wedstrijd heel graag zal willen winnen. Bovendien wist Feyenoord slechts een van de laatste negen duels te winnen, wat dus een duidelijk beeld van de kansen schetst. Op basis daarvan gokken wij op een overwinning voor de Amsterdamse club.

Sportsbook fan gezocht!Kom jij ons schrijversteam versterken?

Gek op sport en vind je het leuk om te schrijven? Kom dan ons content team versterken en neem contact met ons op via [email protected]

Wedden op deze of andere wedstrijden? Plaats je weddenschappen bij Wallacebet