Dagelijkse wedstrijd voorspellingen & wedtips

Op deze pagina dagelijks updates met wedtips. Wedstrijd voorspellingen door professionals met quoteringen van onder andere de TOTO en andere online bookmakers. (Let op, quoteringen bij bookmakers kunnen wijzigen. Vermelde quotering is op het moment van schrijven)

Momenteel heeft de redactie 56,39% (869 weddenschappen van de 1541 weddenschappen) goed voorspeld.

De redactie van Weddenopsport.eu heeft in de zeven jaar sinds de oprichting van de website heel wat ervaring opgedaan. We weten als geen ander welke informatie relevant is voor liefhebbers van wedden op sport en welke weddenschappen wel of juist niet zijn aan te raden om af te sluiten. Om te testen hoe onze jarenlange ervaring het doet in de weerbarstige praktijk van het wedden op voetbal, delen we op deze pagina vrijwel wekelijks onze verwachtingen voor aankomende wedstrijden. Door middel van een grondige analyse van diverse statistieken geven we wedtips voor de beste wedstrijden in de grootste Europese competities. Je kunt onze informatie gebruiken om inzichten te verkrijgen en zo mogelijk beter te worden in het wedden op voetbal.

Onze wedtips en voetbalvoorspellingen voor aankomende voetbalwedstrijden

Vandaag hebben we de volgende wedstrijden en bijbehorende voetbalweddenschappen geselecteerd:

INSTANT UPDATES VAN DE LAATSTE VOORSPELLINGEN? KLIK OP HET BEL ICOON EN MELD JE AAN VOOR NOTIFICATIES.

Bel niet zichtbaar als je al aangemeld bent. Je krijgt meteen bericht op mobiel of desktop wanneer we een nieuwe wedtip plaatsen zodat jij je weddenschap kan plaatsen met dezelfde quotering als wij. 

Plaats nu je weddenschap bij Wallacebet en ontvang tot €150 bonus

Competitie:

Datum en tijdstip: 23/01/2022 3:00 pm

Locatie: Selhurst Park, Londen

Quotering

Waarom wedden op winst voor Liverpool?

Liverpool staat momenteel op de tweede plaats in de Premier League en zij treffen nu Crystal Palace die elfde staat. Liverpool heeft het seizoen tot dusver de nodige steken laten vallen en staat daarom op een grote achterstand van 11 punten op koploper Manchester City. Zij willen dus punten pakken in dit duel om enigszins een aansluiting te vinden. Crystal Palace kan ondertussen prima cijfers overleggen, gezien ze de laatste weken goed presteren. Zij hopen dit natuurlijk op te kunnen volgen met een stunt tegen het ‘grote’ Liverpool, maar of dat gaat lukken… Liverpool zal echter niet wakker liggen van Crystal Palace, aangezien zij vrijwel altijd als winnaar van het veld stappen. Zo wonnen ze vorig seizoen nog met maar liefst 0-7, wat wel aangeeft hoe de verhoudingen liggen. Zo’n score zal vast niet opnieuw gehaald worden, maar Liverpool is sterk genoeg om met gemak dit duel naar zich toe te trekken. De vraag is dan ook meer hoelang Crystal Palace stand zal weten te houden. Hoe dan ook, wij gokken op Liverpool voor de winst.

Competitie:

Datum en tijdstip: 23/01/2022 12:15 pm

Locatie: De Goffert, Nijmegen

Quotering

Waarom wedden op winst voor Feyenoord?

NEC Nijmegen is door de overwinning op FC Groningen eerder deze week een ronde verder gekomen in het bekertoernooi. In de reguliere competitie staan ze nu tegenover Feyenoord, dat in Nijmegen op bezoek komt. Na hun overwinning zullen ze ongetwijfeld met vertrouwen naar dit duel kijken. NEC Nijmegen kan namelijk vrijuit spelen en mag blijven dromen van Europees voetbal. Feyenoord zal ondertussen graag willen winnen om toch nog enigszins de aansluiting met PSV en Ajax te blijven houden. Het verleden laat zien dat Feyenoord over het algemeen weinig problemen heeft met deze ploeg, maar dit seizoen is wel gebleken dat NEC Nijmegen het elke tegenstander vrij lastig kan maken. Het zal een interessant duel worden, waarin NEC zal proberen de ongeslagen reeks van vijf duels voort te zetten. Feyenoord heeft ondertussen wat te winnen en als we puur naar de kwaliteiten kijken, heeft de ploeg uit Rotterdam meer in huis. Dit doet ons besluiten om Feyenoord als favoriet te bestempelen en op die ploeg te gokken voor de winst.

1-3onjuist
Competitie:

Datum en tijdstip: 22/01/2022 6:45 pm

Locatie: GelreDome, Arnhem

Quotering

Waarom wedden op winst voor Vitesse?

Vitesse mag absoluut niet klagen dit seizoen met een erg nette derde plek in de Eredivisie. Zij treffen nu FC Groningen die tot dusver eigenlijk wat teleurstellend presteert. Eerdere ontmoetingen wijzen uit dat de twee ploegen redelijk in evenwicht zijn, maar met de huidige stand van zaken lijkt het toch naar Vitesse te neigen. FC Groningen wist namelijk slechts een van de laatste zes gespeelde wedstrijden te winnen, daar waar Vitesse nu goed op dreef is met tien ongeslagen partijen. FC Groningen moest tevens een tik verwerken afgelopen week, want ze werden door NEC in het bekerduel uitgeschakeld daar waar Vitesse geen enkele moeite had met de amateurs van DVS’33. Afgaande op de huidige situatie is Vitesse momenteel een maatje te groot voor FC Groningen, waardoor wij gokken op de ploeg uit Arnhem die als winnaar van het veld zal stappen.

Competitie:

Datum en tijdstip: 22/01/2022 3:30 pm

Locatie: BayArena, Leverkusen

Quotering

Waarom wedden op winst voor Bayern Leverkusen?

Als we naar de huidige stand van zaken in de competitie kijken, dan is het gat tussen Bayer Leverkusen en Augsburg groot. Het is nu aan de eerstgenoemde om op het veld te laten zien of het verschil tussen beide ploegen ook daadwerkelijk zo groot is. Beide ploegen hebben van hun vier laatste wedstrijden slechts een duel verloren, maar onderlinge resultaten laten zien dat Bayer Leverkusen heer en meester is. Interessant is wel dat die ploeg momenteel beter presteert in uit dan thuiswedstrijden, wat Augsburg misschien enig vertrouwen kan opleveren die in Leverkusen op bezoek gaat. Als we echter naar de wedstrijden dit seizoen tot zover kijken en de vorm van beide ploegen, dan is Bayer Leverkusen de ploeg met meer kwaliteit. Niet voor niets staan ze op de derde plaats in de Bundesliga. We mogen ons opmaken voor een leuke wedstrijd, maar wij gokken alvast op Bayer Leverkusen voor de winst.

Competitie:

Datum en tijdstip: 21/01/2022 9:00 pm

Locatie: Groupama Stadium, Lyon

Quotering

Waarom wedden op winst voor?

Daar waar Saint-Etienne zich in de laatste seizoenen knap heeft weten te vestigen in de middenmoot, is dat dit seizoen helaas anders. De zorgen zijn erg groot, aangezien ze momenteel op de twintigste plaats staan. Nu staan ze voor een moeilijke uitwedstrijd tegen Olympique Lyon, een ploeg die gaandeweg het seizoen beter in vorm is gekomen. Zo hebben zij de laatste zeven duels niet verloren. Saint-Etienne nam het eerder dit seizoen al tegen Olympique Lyon op en toen wisten ze knap stand te houden en het af te sluiten met gelijkspel. De nuance is echter dat Olympique Lyon toen nog erg zoekende was naar hun vorm. Nu ze die gevonden hebben én thuis spelen, wijst alles in het voordeel van die ploeg. Bovendien hebben ze in het verleden meer dan eens van Saint-Etienne gewonnen, daarom gokken wij op Olympique Lyon die dat nu weer zal doen.

Competitie:

Datum en tijdstip: 19/01/2022 9:00 pm

Locatie: Brentford Community Stadium

Quotering

Waarom wedden op winst voor Manchester United?

Het huidige seizoen is voor Manchester United er één om snel te vergeten. Ze presteren in de competitie erg wisselvallig, waardoor ze nog alle moeite zullen hebben om Europees voetbal af te kunnen dwingen. Brentford heeft zich ondertussen knap vrijgespeeld uit de onderste regionen, waardoor ze op een degelijke veertiende plaats staan. De belangen in deze wedstrijd zijn dus duidelijk: waar Manchester United alles heeft te verliezen, is dat voor Brentford wel anders. Daarbij komt dat Brentford deze week goed nieuws kreeg, ze krijgen namelijk misschien versterking in de vorm van Christian Eriksen en we hopen hem snel op het veld te zien zodat hij zijn voeten kan laten spreken. Maar is dat allemaal voldoende voor Brentford? Wij denken van niet, want als Manchester United een goed niveau aantikt, dan zullen ze een maatje te groot zijn en wij achten de kans vanwege de belangen vrij groot. Daarom gokken we op Manchester United voor de winst.

3-1juist
Competitie:

Datum en tijdstip: 19/01/2022 7:00 pm

Locatie: Stade Pierre-Mauroy, Lille

Quotering

Waarom wedden op winst voor Lille?

Beide ploegen zullen ongetwijfeld een beter seizoen voor ogen gehad hebben. Daar waar Lille graag bovenin mee zal willen doen, had Lorient graag een paar plaatsen hoger gestaan, zodat het veilig was om zich te handhaven. Lille is desondanks al dertien wedstrijden ongeslagen in alle competities en Lorient staat op precies hetzelfde aantal wedstrijden, maar dan in afwachting van een overwinning. De statistieken spreken in het voordeel van Lille en daar komt nog bij dat Lorient tot dusver het minste aantal punten van alle ploegen in de competitie binnen heeft weten te halen. De vorige wedstrijd tussen de twee werd echter knap door Lorient gewonnen en dat zullen ze graag willen herhalen, maar Lille is nu eens te meer gebrand om een overwinning te pakken om het vorige verlies weg te poetsen. Afgaande op de kwaliteiten van de ploeg mag dat geen probleem zijn, daarom gokken wij op winst voor Lille.

4-1juist
Competitie:

Datum en tijdstip: 18/01/2022 9:00 pm

Locatie: Allianz Arena, Turijn

Quotering

Waarom wedden op winst voor Juventus?

Juventus lijkt dit seizoen helaas een schim van zichzelf te zijn. Waar ze normaliter meestrijden om de titel is die nu al ver uit zicht en de beker winnen zou dan een schrale troost zijn. Daar wordt nu om gestreden tegen Sampdoria, die op zijn beurt niets te verliezen heeft in dit duel. In de competitie zijn ze nog niet uit de gevarenzone en dus kan een morele boost na winst goed helpen. Dit maakt het aanstaande duel tussen de twee clubs uit Italië in potentie erg interessant, maar als we moeten gokken op een van de twee ploegen, dan gaan we voor Juventus. Geen van de laatste vijf duels die Sampdoria speelde werd gewonnen, daar waar Juventus toch iets beter voor de dag komt. Een eerder duel tussen de twee dit seizoen werd zwaarbevochten door de oude dame gewonnen, wat hen dus enigszins favoriet maakt. Eerdere statistieken laten ook zien dat Juventus de betere papieren heeft om nu het succes te boeken dat ze goed kunnen gebruiken als compensatie voor de stand in de competitie.

Competitie:

Datum en tijdstip: 18/01/2022 9:00 pm

Locatie: The American Express Community Stadium, Brighton

Quotering

Waarom wedden op winst voor Chelsea?

Met hun derde plaats lijkt Chelsea het maximaal haalbare voor dit seizoen al in handen te hebben en dat is een Champions League ticket. Brighton & Hove Albion staat op zijn beurt stevig in de middenmoot, alwaar zij zich veilig gespeeld lijken te hebben voor de rest van het seizoen. Zij kunnen dus vrijuit de volgende wedstrijd ingaan. Aan de lange ongeslagen reeks van Chelsea kwam afgelopen vrijdag tegen koploper Manchester City een einde. Brighton & Hove Albion staat inmiddels op vijf ongeslagen wedstrijden en deze twee ploegen komen elkaar nu tegen. De voorgaande edities tussen beide ploegen eindigde in een gelijkspel, maar als we naar onderling resultaat kijken heeft Chelsea toch wel de betere papieren in handen. Dit plaatst de club uit Londen in een favorietenrol en we gokken daarom dat Chelsea dit duel in winst om zal zetten en zo een einde zal maken aan de ongeslagen reeks van Brighton & Hove Albion.

Competitie:

Datum en tijdstip: 16/01/2022 4:45 pm

Locatie: Fortuna Sittard Stadion, Sittard

Quotering

Waarom wedden op winst voor AZ Alkmaar?

Fortuna Sittard kent geen beste eerste seizoenshelft en zal na de winterstop echt moeten vechten om te zorgen dat ze niet degraderen. De voortzetting van de competitie begint gelijk met een lastige tegenstander, want ze krijgen AZ Alkmaar op bezoek. Deze ploeg kende een stroeve start van de competitie, maar heeft nu behoorlijk z’n vorm gevonden en klimt gestaag omhoog in de ranglijst. Door deze goede vorm hebben ze acht wedstrijden op rij weten te winnen daar waar Fortuna Sittard in geen van de laatste acht wedstrijden de winst wist te pakken. Alles spreekt dus in het voordeel van AZ Alkmaar en we verwachten niet dat Fortuna Sittard hen de baas zal zijn. Deze ploeg zal dus andere wedstrijden moeten aanwenden om punten bij elkaar te sprokkelen. Wij gokken op AZ Alkmaar voor de overwinning.