Review ZEturf

Een van de oudste vormen van sportweddenschappen is het wedden op paardenraces. Hierin is de aanbieder ZEturf van oudsher gespecialiseerd. Maar met de inwerkingtreding van de nieuwe gokwet hebben ze het aanbod gelijk voor Nederland verder uitgebreid naar het meer algemene platform ZEbet. Hierop biedt ZEturf verschillende sportweddenschappen aan. Denk aan voetbal, tennis, Formule 1, wielrennen, paardenraces, basketbal en meer. In deze review bespreken we alles wat je moet weten over deze aanbieder.

Wedden op paardenraces

In 2019 werd in Nederland Runnerz gelanceerd als online totalisator. Dit kwam al snel onder de aandacht van de Franse onderneming ZEturf. Die nam Runnerz over en sindsdien wordt de ZEturf benaming gevoerd bij het aanbieden van sportweddenschappen. De focus van ZEturf ligt al jaren op paardenraces die met name in het buitenland zeer populair zijn. Runnerz was de enige die het in Nederland mocht aanbieden en daarom was de overname door ZEturf natuurlijk een gemakkelijke optie voor dat bedrijf.

Paardenraces worden al eeuwen georganiseerd en de specialist qua weddenschappen hierop is natuurlijk ZEturf. Zij zijn echter bezig met een uitbreiding. Dit met het oog op de inwerkingtreding van de nieuwe wetgeving. Zo willen ze meer dan alleen paardenraces presenteren om op te wedden. Naast dit soort weddenschappen willen ze ook voetbal, rugby, golf en meer gaan aanbieden om daarmee een degelijke concurrentiepositie op de Nederlandse markt te veroveren. Dit onder de noemer ZEbet.

Bezoek onze populairste pagina’s: Wedden op voetbalDagelijkse wedtips | Ultieme weddenopsport guide | eSports

Focus op sportweddenschappen

Waar diverse aanbieders in Nederland enerzijds bookmakers zijn en anderzijds een online casino, ligt de focus bij ZEturf op sportweddenschappen. ZEturf mikt op een aanbod van rond de 20 sporten. Daarvoor heeft men een selectie gemaakt uit wat het meeste leeft en populair is. Via het bestaande platform bieden ze deze uitbreiding aan vanaf de inwerkingtreding van de nieuwe wetgeving.

De focus zal vooralsnog puur op de sportweddenschappen liggen, gezien ZEturf niet te kennen gegeven heeft zich ook op andere vlakken te willen begeven. Daarmee is en blijft ZEturf enigszins een klassieke bookmaker, die zich puur op sporten richt zonder al te veel poespas er omheen. Dit op een bestaand en bewezen platform, wat het voor de spelers herkenbaar en prettig maakt om deel te nemen aan weddenschappen.