Helaas heeft Nederland zich definitief niet weten te plaatsen voor het WK 2018 in Rusland. Nu de groepsfase afgelopen is hebben acht Europese landen nog een laatste kans om zich te plaatsen via de playoffs. Twee onderlinge duels zullen beslissen welk land naar het WK mag. Gisteren werden de eerste duels gespeeld en daarna volgen nog wedstrijden tot en met 14 november. In dit artikel blikken we vooruit op de playoff WK 2018 wedstrijden en geven we meer informatie over het gokken op voetbal.

Welke vier landen weten zich te plaatsen?

De beste acht nummers twee van de negen groepen hebben zich geplaatst voor de playoffs WK 2018. Na de loting zijn dit de onderlinge duels geworden:

  • Noord-Ierland – Zwitserland
  • Kroatië – Griekenland
  • Denemarken – Ierland
  • Italië – Zweden

De landen spelen twee keer tegen elkaar. De ploeg met de meeste punten of doelpunten gaat naar het FIFA wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Dit toernooi begint op 14 juni en op 15 juli zal de nieuwe wereldkampioen bekend zijn.

Acht spannende duels

Aangezien alle acht de landen tweede wisten te worden in hun respectievelijke groepen zijn de teams op papier goed aan elkaar gewaagd. Kroatië is bijvoorbeeld een land dat bij vlagen prachtig voetbal speelt. Spelers als Modric, Rakitic en Mandzukic horen natuurlijk op het WK thuis. Ook bij Denemarken staan enkele bekenden op het veld. Onder anderen Schöne. Eriksen en Jørgensen zal iedereen in Nederland wel kennen. Dat zowel Noord-Ierland als Ierland nog een kans maakt op het WK 2018 is bovendien een leuke verrassing. Hun strijd en fanatieke supporters zijn altijd een lichtpuntje op een toernooi. Aangezien in alle duels veel goede spelers in actie komen zal het ongemeen spannend worden en dus zeker de moeite waard om te gaan gokken op voetbal.

Italië tegen Zweden de topper

Op papier is de dubbele ontmoeting tussen Italië en Zweden dé topper in de playoffs. Italië had de pech dat het bij Spanje in de poule zat, terwijl Zweden knap de tweede plek pakte voor Nederland. De wedstrijden tussen deze twee ijzersterke teams zullen op 10 en 13 november worden afgewerkt en zijn zeker aanraders om te gaan kijken.

Gokken op voetbal

Bij veel online bookmakers kun je volop gokken op voetbal de komende dagen. Voor alle playoffs WK 2018 wedstrijden zijn er tientallen weddenschappen beschikbaar. Zoek de beste quoteringen en kies bijvoorbeeld eens voor het combineren van weddenschappen. Je kunt op die manier met een lage inzet al veel geld winnen. Het live wedden op voetbal is eveneens een aanrader. Bij je online bookmaker kun je door live in te zetten per wedstrijd vele lucratieve weddenschappen afsluiten.

LEAVE A REPLY