De meest aantrekkelijke affiche van de playoffs WK 2018 was zonder twijfel de wedstrijd tussen Zweden en Italië. Zaterdag vond de heenwedstrijd plaats in de Friends Arena in Stockholm. Terwijl de meesten verwacht hadden dat Italië aan het langste eind zou trekken, bleken het de Zweden te zijn die de overwinning binnenhaalden.

Zweden wint de heenwedstrijd

De Zweden leken zeker niet onder de indruk te zijn van de Italianen. Ze begonnen sterk aan de wedstrijd en dwongen enkele goede kansen af. De allergrootste kans van de eerste helft was echter wel voor de Azzurri, Belotti kon de overwinning al ruiken, maar kopte net naast. Na de rust voerden de Italianen het tempo op. Jammer genoeg bracht dat niet het verwachte resultaat voor de Italianen, want net op dat moment deed de Zweed Johansson de netten trillen.

Wat brengt de terugwedstrijd?

De Azzurri moeten dus vanavond vol aan de bak willen ze nog kans maken op het WK. Als ze niet kunnen winnen, dan zou het de eerste keer zijn sinds 1958 dat Italië zich niet kan kwalificeren voor het WK. Voor Italië zou dit een nationale ramp zijn. Ze moeten dus alles op alles zetten in het San Siro. Dat moeten ze echter zonder Marco Verratti doen, die geschorst vanop de bank moet toekijken.

Ze zullen waarschijnlijk defensief spelen om ervoor te zorgen dat ze geen tegengoal binnenkrijgen. Als de Zweden kunnen scoren, dan moet Italië maar liefst 3 doelpunten maken, en dan wordt het natuurlijk wel heel moeilijk.

Gokken op voetbal

De meeste bookmakers gaan ervan uit dat Italië vanavond de klus kan klaren. Als jij gelooft dat de Italianen aan het langste eind trekken, dan kan je gokken op voetbal. De playoffs WK 2018 zijn de ideale wedstrijden om op in te zetten. Je kan niet alleen gokken op Italië-Zweden, maar ook op de wedstrijd tussen Ierland en Denemarken die morgen plaatsvindt. Zo kan je inzetten op het eindresultaat van de wedstrijd, op welk team voorstaat aan de rust of op wie als eerste een doelpunt maakt. Je ziet het, gokken op voetbal is enorm gevarieerd en maakt de wedstrijd nog net dat tikkeltje spannender.

 

LEAVE A REPLY