Het Wereldkampioenschap voetbal van 2018 in Rusland komt steeds dichterbij. Inmiddels is de kwalificatie in Europa toe aan een nieuwe speelronde. Ook het Nederlands elftal zal twee keer in actie komen, namelijk op 31 augustus en 3 september. Het is de beslissende fase in de poule waarin Nederland momenteel derde staat, maar minimaal tweede moet worden. In dit artikel bespreken we de kansen van het Nederlands elftal in de twee wedstrijden. Daarnaast benoemen we de beste wedstrijden van komende week zodat je volop kunt gaan wedden op voetbal.

Kan Nederland winnen van Frankrijk?

In de poule van Nederland staan momenteel Frankrijk en Zweden op respectievelijk plek één en twee. Beide landen hebben 13 punten en maken daarmee nog volop kans om het WK van 2018 te halen. Het beste land uit elke poule plaatst zich namelijk automatisch, terwijl de nummer twee een play-off duel speelt voor een ticket naar het WK in Rusland. De stand in de poule is na zes van de tien wedstrijden als volgt:

 1. Frankrijk – 13 punten
 2. Zweden – 13 punten
 3. Nederland – 10 punten
 4. Bulgarije – 9 punten
 5. Wit-Rusland – 5 punten
 6. Luxemburg – 1 punt

Voor Nederland zal het essentieel zijn om een goed resultaat neer te zetten tegen Frankrijk. De Fransen hebben echter met sterspelers als Pogba, Griezmann en Mbappé een stuk meer talent in het team dan de huidige selectie van het Nederlands elftal. Toch liet Nederland in de eerste wedstrijd tegen Frankrijk zien het niveau goed aan te kunnen. In de Amsterdam Arena werd het slechts 0-1 voor de Fransen. Donderdag 31 augustus moet het echter beter, want bij een gelijkspel en zeker bij een verlies is het WK voor Nederland wel erg lastig te halen.

Bulgarije móet verslagen worden

De tweede wedstrijd deze speelronde zal Oranje aantreden tegen Bulgarije. Deze wedstrijd staat zondag 3 september op het programma. De Bulgaren hebben weliswaar weinig echte toppers in het team, maar ze zijn wel een sterk collectief en veel van de internationals spelen al jaren samen. Dit bleek ook in het eerste duel tegen de Bulgaren. Deze wedstrijd verloor het Nederlands elftal met 2-0. In Amsterdam moet het beter. Als er geen drie punten worden gehaald worden in deze wedstrijd dan is het WK helemaal buiten bereik.

Wedden op voetbal

Tijdens de interlandperiode liggen de nationale competities in Europa zo goed als stil. Als je toch wilt gaan wedden op voetbal kan dit echter volop op de WK kwalificatie duels. Naast de twee wedstrijden van het Nederlands elftal zijn onder andere de volgende duels zeker de moeite waard om te bekijken en natuurlijk om op te gaan wedden:

 • 1 september: Tsjechië – Duitsland
 • 1 september: Denemarken – Polen
 • 2 september: Spanje – Italië
 • 3 september: Griekenland – België
 • 4 september: Engeland – Slowakije
 • 5 september: Turkije – Kroatië

Bij diverse online bookmakers kun je veel mogelijkheden vinden om te wedden op voetbal. Je kunt per wedstrijd wel tot 40 weddenschappen vinden. Zoek de leukste duels op en profiteer van de beste quoteringen. Naast het vooraf wedden op voetbal kun je bij veel van deze kwalificatieduels ook live wedden op voetbal. Je kunt dan tijdens de wedstrijd steeds nieuwe opties vinden om in te zetten. Hierdoor is het niet alleen extra spannend om het duel te volgen maar kun je mogelijk ook een leuke winst behalen!

LEAVE A REPLY