Voor zowel PSV als Ajax volgen op 6 en 7 november cruciale duels in de groepsfase van de Champions League. PSV moet punten pakken omdat uitschakeling anders vrijwel zeker is, terwijl voor Ajax de situatie gelukkig iets rooskleuriger is. De Amsterdammers kunnen juist al een plek in de achtste finales veiligstellen als ze weten te winnen. In dit artikel bespreken we de duels van de Nederlandse clubs in de Champions League en geven we tips over andere leuke wedstrijden om te kunnen wedden op voetbal.

PSV op één punt na drie wedstrijden

De groep van PSV met Barcelona, Internazionale en Tottenham leek op voorhand erg lastig. In de praktijk blijkt dit ook zo uit te pakken. Ondanks de dominantie van PSV in de Eredivisie hebben ze het in Europees verband niet meer zelf in de hand. Alleen de vorige wedstrijd, thuis tegen Tottenham, werd niet verloren. Dinsdag 6 november gaat PSV op bezoek bij de Londenaren. Aangezien Inter al zes punten heeft en Barcelona de maximale score van negen punten achter zijn naam heeft, moet PSV winnen om nog kans te maken om door te gaan in de Champions League. Ook wanneer overwintering niet lukt zijn de punten cruciaal, omdat de derde plek in de poule recht geeft op deelname aan de Europa League na de winterstop. Gezien het 2-2 gelijkspel van 24 oktober tegen Tottenham liggen er zeker kansen voor PSV. Het ligt echter niet in de lijn der verwachtingen dat ze eenvoudig zullen winnen in London.

Ajax kan volgende ronde al ruiken

Ajax heeft net als Bayern München zeven punten uit drie wedstrijden. Daarmee staan ze een stuk boven Benfica (drie punten) en het al bijna uitgeschakelde AEK Athene (nul punten). De goal in blessuretijd van Mazraoui tegen Benfica op 23 oktober was essentieel voor Ajax. Hierdoor kan Ajax zich, wanneer ze het tweede duel met Benfica van woensdag 7 november winnen, al definitief plaatsen voor de volgende ronde. In de Johan Cruijff Arena waren de beide teams vrijwel gelijkwaardig en aangezien Benfica deze keer het thuisvoordeel heeft, kan het echter ook zomaar de andere kant op vallen. Een gelijkspel zou gezien de stand in de groep l uitstekend zijn, maar met de huidige vorm van Ajax is van alles mogelijk.

Wedden op voetbal

Wanneer je wilt gaan wedden op voetbal in de Champions League dan liggen er komende week weer veel kansen. Niet alleen Ajax en PSV komen in actie, maar ook deze wedstrijden zijn zeker de moeite waard om te gaan wedden op voetbal:

  • 6 november: Atletico Madrid – Borussia Dortmund
  • 6 november: Internazionale – Barcelona
  • 6 november: Napoli – Paris Saint-Germain
  • 7 november: Juventus – Manchester United

Wedden op voetbal kan voor het begin van de wedstrijd, maar ook steeds vaker is live wedden mogelijk. Als je hiervoor kiest kun je tijdens de wedstrijd steeds nieuwe weddenschappen vinden en 90 minuten lang op het puntje van je stoel zitten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER