In de groepsfase van de Champions League zijn er dit jaar voor het eerst in tijden weer twee Nederlandse teams actief. PSV doet het echter in een zeer pittige groep niet al te best. Ajax is juist verrassend goed bezig, maar ook de Amsterdammers zijn zeker nog niet veilig. In dit artikel bespreken we de twee duels van de Nederlandse teams, die op 23 en 24 oktober op het programma staan. In de laatste alinea tippen we enkele andere Champions League-wedstrijden waarbij wedden op voetbal aan te raden is.

PSV moet winnen van Tottenham

In een groep met Barcelona, Internazionale en Tottenham is het geen verrassing dat PSV na twee speelronden nog nul punten heeft. Hoewel de club uit Eindhoven in de Eredivisie dominant is, wil het in de Champions League nog niet vlotten. De eerste twee plekken in de groep, die recht geven op overwinteren, lijken al buiten bereik. Inter en Barca staan namelijk op zes punten. Tottenham heeft echter ook nog nul punten. Als PSV van de Londenaren weet te winnen kunnen ze derde worden. Deze plek geeft recht op overwintering in de Europa League. 24 oktober komt Tottenham in Eindhoven op bezoek. Het is voor PSV dan zaak om de goede aspecten van de wedstrijd tegen Internazionale weer terug te laten komen. Hoewel er met 1-2 werd verloren van de Italianen, speelde PSV bij vlagen uitstekend. Tottenham heeft zeker de topvorm van vorig jaar nog niet te pakken, dus er zullen ongetwijfeld kansen komen voor de dodelijke counters van PSV.

Ajax kan grote stap zetten tegen Benfica

De drie punten die Ajax tegen AEK pakte waren ingecalculeerd, maar het gelijkspel tegen Bayern München de vorige speelronde was dat zeker niet. De Amsterdammers staan hierdoor samen met Bayern op vier punten, terwijl Benfica er drie heeft en AEK nog op nul staat. De komende twee speelronden moet Ajax het opnemen tegen Benfica, en deze wedstrijden zullen cruciaal zijn in de strijd om de eerste twee plekken. De verwachting is dat Bayern het wel gaat redden en hierdoor is er slechts voor één van deze twee teams plek om te overwinteren. De Portugese tegenstander van Ajax is normaliter zeer lastig om te bespelen. Benfica kreeg in de competitie nog maar vijf goals tegen en ze scoren zelf, met name door aanvaller Pizzi, vrij gemakkelijk. In de eigen Arena is Ajax gelukkig ijzersterk dit jaar. Het lijkt hierdoor op voorhand een gelijkwaardig duel te gaan worden op 23 oktober.

Wedden op voetbal in Champions League

Naast het wedden op voetbal op de wedstrijden van PSV en Ajax is het natuurlijk ook leuk om in te zetten op andere duels die komende week in de Champions League worden afgewerkt. De volgende ontmoetingen zijn leuk om te volgen:

  • 23 oktober: Manchester United – Juventus
  • 23 oktober: AS Roma – CSKA Moskou
  • 24 oktober: Borussia Dortmund – Atletico Madrid
  • 24 oktober: Barcelona – Internazionale
  • 24 oktober: Paris Saint-Germain – Napoli

Zowel live wedden op voetbal als vooraf inzetten is volop mogelijk bij diverse online bookmakers!

LAAT EEN REACTIE ACHTER