De vijfde speelronde in de groepsfase van de Champions League van dit seizoen zal plaatsvinden op 27 en 28 november. Zowel Ajax als PSV komen weer in actie deze ronde, hoewel dit met name voor de Eindhovenaren niet meer zo belangrijk zal voelen als eerder dit seizoen. Tegen Barcelona zal het bovendien lastig worden. Voor Ajax staat er een stuk meer op het spel dan de eer, want de Amsterdammers kunnen zich verzekeren van overwintering als ze winnen van AEK Athene. In dit artikel bespreken we beide duels en vertellen we over andere wedstrijden waarbij wedden op voetbal de moeite waard is.

Ajax wil weer winnen van AEK Athene

In de Poule van Ajax is AEK Athene veruit de zwakste van de vier teams. Hoewel Ajax knap punten pakte tegen zowel Bayern München als twee keer tegen Benfica, zal het komende dinsdag per se willen winnen van AEK. In eigen huis werd het eerder dit seizoen 3-0 en hoewel het stadion vol zal zitten met enthousiaste Grieken, moet Ajax de klus normaliter kunnen klaren. Als de Amsterdammers winnen, dan zijn ze zeker van overwintering in de Champions League en krijgt de club bovendien tientallen miljoenen extra aan premies. Hoewel Hakim Ziyech waarschijnlijk zal ontbreken, is Ajax de topfavoriet in Athene en het zou mooi zijn als er drie punten worden gepakt.

PSV wacht lastige klus tegen Barcelona

PSV doet het een stukje minder in de Champions League. De club uit Eindhoven heeft het ook niet getroffen met een zeer pittige groep. Momenteel heeft PSV één punt, maar ze zijn desalniettemin nog niet kansloos om derde te worden in de Poule. Dit zou overwintering in de Europa League betekenen en alsnog een leuke bonus zijn. Woensdag ontvangt PSV Barcelona in het Philips Stadion. Of punten pakken tegen de Spanjaarden mogelijk is, valt nog maar te bezien. Maar het zou al top zijn als het team van Mark van Bommel er misschien een gelijkspel uit kan slepen. Dat PSV de underdog is mag echter duidelijk zijn.

Andere duels om te wedden op voetbal

Natuurlijk zijn er in de Champions League nog legio andere duels die de moeite waard zijn om te gaan wedden op voetbal. Onder andere de volgende ontmoetingen zijn niet te missen als je wilt gaan gokken op sport:

  • 27 november: Lyon – Manchester City
  • 27 november: Juventus – Valencia
  • 27 november: AS Roma – Real Madrid
  • 28 november: PSG – Liverpool
  • 28 november: Tottenham – Internazionale

Wedden op voetbal kan op alle duels in de Champions League, zowel live als vooraf. Zoek uiteraard de beste quoteringen en voordeligste wedopties uit om zoveel mogelijk kans te maken op leuke bedragen tegen een lage inzet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER