wedden op wielrennen

Wedden op wielrennen

Ben je opzoek naar een online bookmaker of een website waar je kunt wedden op wielrennen? Zoek niet verder. Wij hebben de beste selectie gemaakt van goksites waar je direct inzetten kunt plaatsen op de grootste en meest uiteenlopende wielren wedstrijden. Online wedden neemt dagelijks in populariteit toe en de sport wordt voor de meest mensen steeds intressanter om een weddenschap op af te sluiten. Met verschillende grote evenementen zoals de Tour de France, de Giro, de La Vuelta en het hele jaar door kleinere evenementen verdeeld over all werelddelen maar voornamelijk europa is het heel aantrekkelijk een wedje af te sluiten op je favoriete renner of je favoriete team welke jij denkt te gaan winnen. Met wedden op wielrennen is veel geld te verdienen wanneer men hier verstand van heeft en wij hebben een selectie gemaakt van de beste bookmakers waar je binnen enkele minuten een weddenschap kunt sluiten op de aankomend wielren wedstrijd.

Bekijk hier de up to date wielrennen odds

Tour de France 2017 van Start!

Aanbieders van wielrennen wedstrijden

Inzetten op wielrennen maakt wedstrijden en tours, waar gokkers naar gaan kijken, tientallen keren spannender dan wanneer men geen weddenschap heeft afgesloten op deze wedstrijd. Door te wedden op wielrennen verhoogt met de spanning en met de juiste kennis en vaardigheden kunnen gokkers er aardig wat geld aan overhouden met de voorspelling van de juiste uitslag. Geld inzetten op wielrennen is 100% veilig, betrouwbaar, is snel en stortingen kunnen snel en eenvoudige via IDeal worden uitgevoerd. Alle geboekte winsten worden direct bijgeschreven op de online gokaccount en het saldo kan binnen enkele dagen worden overgeboekt naar de gekoppelde bank of giro rekening.

Kennis en vaardigheid

Wedden op wielrennen is ondanks de juiste kennis en vaardigheid een vorm van online gokken en er is nooit een 100% garantie dat een weddenschap die je gesloten hebt winnend zal zijn. Wedden op wielrennen is daarom en vorm van gokken en kan veel geld kosten op opleveren. De grootste kans hebben online wedders wanneer ze kennis hebben van wielrennen of misschien wel voorkennis over bepaalde coursen en/of informatie over verschillende renners. Naast de mogelijkheid vooraf te wedden op wielrenen kan er bij verschillende aanbieders ook live gewed worden op wielren wedstrijden die al aan het rijden zijn, op deze wijze kunnen gokkers tijdens de koers inzetten plaatsen met voortdurend veranderende noteringen en uitbetalingen.

 • Live gokken en wedden tijdens koersen die verreden worden.
 • Wedden op Wielrennen maak de wedstrijd tientallen keren spannender.
 • Gewonnen inzetten binnen enkele dagen bijgeschreven op je Nederlandse rekening.
 • Meer dan 50 verschillende combinaties en enkelvoudige weddenschappen.
 • Echte wielersport liefhebber zetten geld in op de verschillende races.

Bij Kroon Casino ontvang je nu een gratis sportweddenschap ter waarde van €10.

Wedden op wielrennen

Mobiel wedden op wielrennen

Mobiel weddenschappen plaatsen op wielrennen zit in een versnelling. Topsport op de fiets, het vervoermiddel waar ons land wereldwijd bekend om staat, is ontzettend populair voor weddenschappen. Logisch ook, want met een beetje kennis weet jij welke renner in topvorm verkeert en de competitie te snel af zal zijn. Dankzij mobiel wedden kun jij nu zelfs als toeschouwer bij de koers inzetten op de wielrenner die net voorbij vloog. De inzetmogelijkheden zijn groot en de odds worden door specialisten berekend. Ben jij een wielrenexpert en volg je de Tour de France ieder jaar trouw? Log dan in op jouw mobiele apparaat en zet in op jouw favoriete renner, etappe of koers.

Live wedden op wielrennen

Omdat wielrenners urenlang op de fiets zitten, is het de ideale sport voor live wedden. De websites hierboven bieden in combinatie met een mooie welkomstbonus veel weddenschappen op wielrennen aan. Op al deze sites kun je ook live weddenschappen plaatsen. Live wedden op wielrennen is ontzettend populair. Je kunt de gehele etappe inzetten en dat maakt het net zo leuk. Als je de koers via een live stream bijhoudt is het vaak eenvoudig om de eindzege of -tijd te bepalen.

Live wedden op wielrennen maakt de sport voor de liefhebber nog leuker. Zijn jouw weddenschappen ook juist voorspeld?

KROONBESTE ODDS EN MEEST GEBRUIKERSVRIENDELIJK
 • Bonus van 100% tot €100
 • Veilig storten met iDeal
 • Live Streams van grote wedstrijden

BETSAFEVEILIG EN VERANTWOORD
 • Ultimate Live VIP Customer Experiences
 • Speel met €20 risico vrij wedden
 • Live Streams van verschillende sporten

BETSSONWED OP WERKELIJK ELKE SPORT
 • Bonus van 100% tot €100
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Wedden op live sportwedstrijden