Interwetten

interwetten wedden op sportInterwetten is een een redelijk onbekende en nieuwe speler in het Nederlandse wedden op sport wereldje. Ondanks het feit dat de website niet in het Nederlands is, is het een van de harst groeiende spelers op de Nederlandse sportmarkt. Interwetten heeft een mega aanbod van verschillende weddenschappen die dagelijks kunnen worden afgesloten en bied in de regel net iets hogere noteringen dan haar collega’s in de Nederlandse markt. Het bedrijf is van oorsprong bekend in de voornamelijk Duitstalige markten zoals, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Meer dan 1 miljoen spelers hebben zich inmiddels geregistreerd bij Interwetten en dit aantal groeit dagelijks bijzonder hard en vele Nederlandse en Belgische spelers volgen deze stappen. Aanmelden bij Interwetten is binnen enkele seconden gebeurd en binnen een mum van tijd heb je je eerste weddenschap geplaatst. Het systeem van Interwetten is uiterst gebruiksvriendelijk en voor een ieder te begrijpen, ondanks dat het systeem niet in het Nederlands is. Interwetten bied de mogelijkheid om op een grote diversiteit te wedden van wedstrijden die live gespeeld worden.

Interwetten
  • Welkomstbonus: 100% tot maximaal 100 euro
  • Hoge quotering
  • Goed aanbod sportweddenschappen
  • Goede ondersteuding

Interwetten: Vernieuwend Sportsbook

Interwetten loopt met de ontwikkelingen van haar sport weddenschappen site vooruit in de tijd en door de vele gebruiksvriendelijke en handige fucntie vinden spelers snel de weg in het systeem van Interwetten. Het is bij Interwetten zelfs mogelijk om direct via de mobiele telefoon en met dezelfde account als online, direct weddenschappen te sluiten via deze telefoon. Ook is het mogelijk wanneer gokkers beschikken over een geverifieerde speelaccount bij Interwetten direct deel te nemen met hetzelfde saldo aan Interwetten casino spelletjes, poker te spelen in de poker room of je behendigheid uit te proberen bij de skill games voor geld. Het is op dit moment nog niet mogelijk transacties naar een speelaccount uit te voeren met IDeal en om het saldo op je speelaccount aan te vulllen, dienen spelers te beschikken over en creditcard of een van de vele verschillende online e-wallets. (welke wel via IDeal kunnen worden aangevuld) Interwetten heeft gemiddeld meer dan 10 duizend verschillende (kort en langlopende) weddenschappen online staan en deze kunnen worden afgesloten tegen een vast bedrag of meegaan in de dagelijks veranderende noteringen.

3.9

Interwetten / Wedden op Sport Overzicht

  • Welkomstbonus:  100% tot maximaal 100 euro
  • Stortingsmogelijkheden: Visa, Mastercard, Diners Club, Meastro, Moneybookers, Sofort, Paysafecard, Bankoverschrijving.
  • Ondersteuning: Telefonisch (internationaal Malta) en E-mail.
  • Aanbod Sportweddenschappen: Voetbal, Tennis, IJshockey, Basketbal, Formule 1, Handbal, Motersport, Golf, American Football, Rugby, Volleybal, Australian Rules, Futsal, Superbike, Rally, Beach Volleybal, Wielrennen, Lacrosse, Waterpolo, Cricket, Hockey, Darten, Boxen, Netball, Showbizz, Politiek, Olympische Spelen.
  • Extra: Interwetten is een van de snelst groeiende internationale sport weddenschappen aanbieders binnen Europa en veel Nederlandse en Belgische spelers weten hun weg te vinden door de hoge noteringen van Interwetten.

sportsbook button