Betsafe

Betsafe is één van de grootste spelers op de markt van het online wedden en gokken. Zij hebben in totaal bijna een half miljoen gebruikers, welke uit meer dan 100 verschillende landen afkomstig zijn. Begin 2006 werd de site opgestart en al snel was het een groot succes. In 2011 werd Betsafe gekocht door het Zweedse Betsson, dat daarmee haar marktpositie wist te verstevigen.

De site is internationaal actief, wat onder meer blijkt uit de diverse valuta waarmee gewed kan worden. Voor ons is het prettig dat je gewoon in euro’s in kunt zetten, zodat je niet hoeft om te rekenen van ponden of dollars naar de euro. Het is ook heel makkelijk om geld naar je Betsafe account over te maken. Om te beginnen worden twee grote credit cards, Visa en Maestro, geaccepteerd. Daarnaast zijn er tal van online betaalsystemen (zoals Neteller, Skrill MoneyBookers en Trustly) die je kunt gebruiken.

BETSAFE
  • Speel gratis met €20 bij inschrijving
  • Welkomstbonus: 100% op de eerste storting tot maximaal 50 EURO
  • Ondersteuning: Live chat, contactformulier, per telefoon
  • Enorm aanbod aan sportweddenschappen

UITGEBREID AANBOD VAN KANSSPELEN

Betsafe heeft een groot aanbod: naast het Sportsbook (voor wedden op sport natuurlijk het meest interessante onderdeel) bieden ze ook allerlei casinospelen aan. Ben je fan van poker, black jack of roulette? Dan kun je bij Betsafe prima terecht. Maar wij richten ons op de sportweddenschappen. Je kunt in het Betsafe Sportsbook weddenschappen afsluiten voor bijna alle sporten. Van grote blikvangers als voetbal en tennis tot de kleinere sporten als snooker en handbal, een wedje leggen kan altijd.

Behalve het simpelweg voorspellen van de winnaar, biedt het Betsafe Sportsbook bij grote wedstrijden ook de mogelijkheid om op bijzondere manieren in te zetten. De opties vind je door op het icoontje helemaal rechts bij de match te klikken. Vaak kun je (weliswaar tegen lagere odds) inzetten onder de voorwaarde dat je bij een gelijkspel je geld terug krijgt. Een leuke manier om extra te verdienen is door op een zogenaamde double in te zetten. Dan voorspel je de uitslagen van twee verschillende evenementen. Hierbij worden de odds van de beide weddenschappen met elkaar vermenigvuldigd en maak je een flinke klapper wanneer je alles goed hebt.

4.6

GENIET VAN LIVE WEDDENSCHAPPEN VIA LIVESTREAM

Soms is het zelfs mogelijk om een wedstrijd of evenement te volgen via een livestream van Betsafe. Zo kun je de sport volgen en er direct op wedden. Helaas zijn zij hierbij wel gebonden aan de uitzendrechten die gelden in het thuisland van de gebruiker. Je kunt deze service dus niet gebruiken om een belangrijke match, die niet in Nederland beschikbaar is, alsnog te bekijken.

Betsafe / Wedden op Sport Overzicht

  • €25 risicovrije weddenschap bij inschrijving
  • Welkomstbonus: 100% op de eerste storting tot maximaal 50 EURO.
  • Stortingsmogelijkheden: IDeal, Visa, Mastercard, Visa Electron, Entropay, Speedcard, Neteller, Moneybookers, Paysafecard, Click2Pay, Click and Buy.
  • Ondersteuning: Live chat, contactformulier, per telefoon.
  • Aanbod Sportweddenschappen: Voetbal, Tennis, IJshockey, American Football, Basketbal, Golf, Handbal, Paarden, Honkbal, Wielrennen, Formule 1, Rugby League, Rugby Union, Boksen, Volleybal, Australian Rules, Speedway, Zaken en Politiek, Muziek, Rally, Waterpolo, Strandvoetbal.
  • Extra: Gumball Race en uitdagende promoties

sportsbook button